Ung Heden-løber Dansk Mester.

Siv øverst (på førstepladsen). - Privatfoto

Ved de Danske Mesterskaber i atletik for 14-15 årige afviklet på Hvidovre Stadion, var atletikklubben Heden repræsenteret med en deltager. Og det var en rigtig flot en af slagsen.

Siv Bertelsen vandt nemlig søndagens 800 meter løb, og er dermed Dansk Mester i sin aldersklasse. Siv førte løbet fra start, og selvom konkurrenterne gjorde hvad de kunne for at overspurgte hende til sidst, så holdt hun dem bag sig. Sivs vindertid for de 800 meter blev 2.22,88 min., hvilket var godt et halvt sekund foran nummer 2, og 1 sekund foran nummer 3.

Og som det ikke var nok, så sikrede Siv sig en flot sølvmedalje på lørdagens 1.500 meter. Hendes tid for de 1.500 meter blev 4.55,53 min. Denne tid er samtidig ny klubrekord i Heden skriver Jan Poulsen i en pressemeddelelse.

En hård weekend for Siv – men mon ikke, at en guld- og en sølvmedalje letter på trætheden…

Næste weekend er der Vestdanske Ungdomsmesterskaber, som så bliver denne sæsons sidste banestævne.

Her løber Siv 3.000 meter, og vores anden medaljetager fra Danske Ungdomsmesterskaber (de 16-17 årige var i gang sidste weekend) Christian Reusing stiller op i længdespring