Super Dæk Grindsted kan nu også servicere hybridbiler

PR-Foto: Super Dæk Service

Auto- og dækværkstedet Super Dæk i Grindsted er nu klar til også at servicere hybridbiler. Dermed åbner man op for et voksende marked og kan tilbyde service til endnu flere som uafhængigt værksted, der håndterer alle bilmærker.

Super Dæk i Grindsted har som led værkstedskædens fokus på at tilbyde service-løsninger af høj kvalitet til lokale bilejere haft de lokale mekanikere på hybridkursus sammen med mange kollegaer fra det landsdækkende autoværksted.

– Hos Super Dæk vil vi tilbyde alle bilejere den samme gode service udført af dygtige og grundige medarbejdere, og med vores premium+ serviceeftersyns-pakker følger vi fabrikkernes serviceplaner, så garantien på bilejernes bil dækkes fuldt ud, fortæller Mark Sørensen, der er afdelingsleder hos Super Dæk i Grindsted og uddyber:

– De sidste år er der kommet en del flere hybridbiler på vejene. Nu er det ikke kun Toyota, der kører med hybrid-biler på programmet, men også Kia, Hyundai og Renault, blandt andet. Derfor har vi opkvalificeret os lokalt ligesom mange af vores kollegaer hos Super Dæk Autoværksted, så vi nu også kan udføre service på hybridbiler.

– Det er vigtigt at følge med tiden, også som uafhængigt værksted, også fordi vi hos Super Dæk fremfor alt vil tilbyde kvalitet. Det er vigtigt for os, at kunderne føler sig trygge og sikre, når de afleverer bilen hos os – uanset om de skal have nye dæk, få udført service eller repareret bilen, siger Mark Sørensen, der oprindelig er udlært mekaniker hos Renault.

Super Dæk Autoværksted har 62 afdelinger i Danmark og blev etableret i Grindsted i 2001 skriver de i en pressemeddelelse.