Mad & Mennesker med Vlado Lentz

Vlado Lentz afholder foredrag Vestermarkskirken onsdag den 21. oktober kl 18.00 med overskriften: Goddag det er færdselspolitiet?

I foråret havde vi allerede sat Vlado på plakaten, men pga. Covid 19 måtte vi udskyde foredraget.

Vlado Lentz er født i 1960 i Kroatien og kom til Danmark i 1969. Han er gift med Brit og tilsammen har de 5 børn. Han har arbejdet i politiet i over 30 år og har med sin lange livs- og erhvervsfaring lært at spotte en ”kunde” på lang afstand.

Vlado brænder for sit arbejde. I over 30 år har han kørt de danske veje tyndt i patruljevognen eller på sin politimotorcykel for at holde et vågent øje med bilister, cyklister og alle de andre. Han har set det meste, men kan stadig forbløffes over, hvor ubetænksomt nogle bærer sig ad, når de færdes i trafikken.

For Vlado har det aldrig været et mål i sig selv at give så mange og så store bøder som muligt. Nogle gange er dialogen at foretrække frem for sanktioner, mener Vlado.

Han har set mennesker blive dræbt og kvæstet på vejene, og han ved bedre end nogen, hvor stor sorg spritbilister og andre hensynsløse trafikanter kan være årsag til.

Vlado er blevet en kendt skikkelse på tv, hvor han i Kanal 5’s populære program Politijagt lader seerne få indblik i en arbejdsdag, som er mere varieret end de flestes. Men uanset hvad Vlado beskæftiger sig med, er det vigtigt for ham ikke at glemme den åndelige dimension, som han finder næring til gennem sin kristne tro.

På grund af Corona restriktioner har vi kun mulighed for at sælge 160 billetter. Det er kun mulighed for at 60 mennesker kan spise først, så man skal være hurtig for at købe billet inde på Vestermarkskirken.dk

Foredraget starter med middag kl. 18.00 og prisen for både foredrag og middag er 100 kr. Kun foredrag er prisen 70 kr skriver Vestermarkskirken i en pressemddelelse.