Børnehaven Lindetræet åbner igen mandag – der blev ikke fundet flere smittede

Foto: René Lind Gammelmark

I mandags skrev vi at den private børnehave Lindetræet ved Grindsted Privatskole var lukket, da et af de børn der gik i børnehaven var blevet testet positiv for Corona.

Netavisen Grindsted har i dag talt med Rikke Kjær Jensen, der er leder af børnehaven og hun oplyser følgende til os:

Langt om længe har vi fået alle test i hus, dog lige med undtagelse af to børn.

Alle test har heldigvis vist sig at være negative, hvilket jo er positivt. Det betyder, at det vi gør i dagligdagen, såsom afstand, håndvask og afspritning virker, og det er skønt.

Det betyder også at børnehaven igen åbner på mandag, til stor glæde for os alle, men nok især børnene. Vi savner dem altså også virkelig meget.

Vores største udfordring har uden tvivl været adgang til test. Børnene har kunnet testes forholdsvis hurtigt. Men da de skal testes to gange, er det i sig selv en udfordring. Personalet har derimod haft store udfordringer, både med adgang til tests og ventetiden på svar. En enkelt af de voksne har fået svar i dag (fredag red). Det har været en surrealistisk uge uden tvivl.

Der har være mange mails, mange telefonopkald om atl mellem himmel og jord. Men i det store hele kan jeg kun være super stolt af både forældre og personale. Alle har bevaret roen og virkelig rykket sammen i bussen. Det er jo fantastisk at opleve, man kunne bare ønske sig noget mere glædeligt at stå sammen om. Ingen tvivl om at det vi har, er noget helt specielt i Lindetræet slutter hun.