Søren Runge Sørensen fejrer 25-års jubilæum i LEGO Koncernen

Søren Runge Sørensen - Foto: LEGO

Søren Runge Sørensen, Esbjerg, fejrer fredag den 2. oktober 2020, 25 års jubilæum i LEGO koncernen.

Søren blev i 1992 ansat i Produktteknikgruppe 1 som emnekonstruktør hvor han arbejdede med udvikling af LEGO elementer og siden hen som part designer og teknisk projektleder. Søren arbejdede på tværs af produktgrupperne indtil 2002 hvor han blev udstationeret i Hong Kong for lede den tekniske udvikling af et nyt produkt koncept.

Efter endt udstationering, valgte Søren at søge nye udfordringer hos Vestfrost A/S i Esbjerg hvorefter han i 2007 på ny blev ansat i LEGO koncernen, denne gang som projektleder for nyhedsudvikling; bl.a. for produktlinjer som Harry Potter, Minifigures og LEGO TECHNIC.

I 2010 blev Søren leder for Technical Element Design Leads afdelingen hvorefter han i 2015 blev forfremmet til Project Director og har siden da ledet store projekter indenfor udvikling af LEGO elementer i nye materialer.

Søren er en vellidt og værtsat medarbejder og kollega med en positiv og helhedsorienteret tilgang til tingene og en kompetent leder, med et stærkt fundament inden for Engineering, element udvikling og projektledelse