Frands T. Valter kan fejre 50-års jubilæum hos LEGO

Frands Valter - Foto: LEGO

Frands T. Valter, Billund, fejrer torsdag den 1. oktober 2020, 50-års jubilæum i LEGO Koncernen.

Frands blev i 1970 ansat som lagermedarbejder i Centrallageret på Højmarksvej. Efter aftjent værnepligt vendte han i 1973 tilbage til Centrallageret, hvor han fra 1974 som assistent fik funktionærstatus.

I 1977 skiftede Frands til Produktionsplanlægnings afdelingen og udførte i den periode grovplanlægnings-opgaver for pakkeriet i Billund.

I midt-firserne kom interessen for IT udviklingen og hvad dette kunne bruges til i dagligdagen. Han tog derfor en merkonomuddannelse i informatik og blev herefter systemkonsulent indenfor grovplanlægning.

Sin viden inden for IT har Frands igennem årene bl.a. brugt til at udvikle en række brugervenlige hjælpesystemer til stor gavn og glæde for sine kolleger.

I 2007 skiftede Frands fra Supply Chain til Demand & Order Management (DOM) i rollen som Demand Planner. Han vender dog tilbage til Supply Chain i 2011, da rollen overføres hertil og hvor han i dag sidder som Supply Planning Specialist i Supply Chain Foundation.

Her har Frands fortsat kombineret sin store viden om IT systemer og planlægningsprocesser, til at levere det månedlige demand signal baseret på de leverede markeds-forecasts.

Frands udviser gang på gang stor fleksibilitet og en enorm dedikation, når systemer og data ikke altid opfører sig som forventet. Han kombinerer sin mangeårige erfaring med en imponerende nysgerrighed på fortsat at forbedre processer og værktøjer – en egenskab der, sammen med tålmodighed, hjælpsomhed og sans for detaljen, gør ham til en afholdt og respekteret kollega og samarbejdspartner.