Enig bestyrelse i Billund-Vorbasse Venstre peger på Peter Fredensborg som borgmesterkandidat

En enig bestyrelse i Billund-Vorbasse Venstre peger på gruppeformand som Venstres nye borgmesterkandidat

Borgmester Ib Kristensen har meddelt, at han ikke ønsker at genopstille som borgmester ved næste kommunalvalg. Dermed skal Venstre vælge en ny borgmesterkandidat. Det sker ved et spidskandidatvalg tirsdag den 24. november i MAGION i Grindsted. Her vil Venstres nuværende gruppeformand, Peter Hjorth Fredensborg, være at finde som kandidat til posten som Venstres nye borgmesterkandidat:

”Efter 4 år som formand for Venstres medlemmer i kommunen og nu snart 3 år som formand for Venstres byrådsgruppe føler jeg mig klar til at tage skridtet videre, og jeg stiller derfor op til posten som Venstres nye borgmesterkandidat”, siger Peter Fredensborg og uddyber: ”Jeg brænder for Billund Kommune, og jeg tror, jeg med min baggrund, min politiske erfaring og min passion for et tillidsfuldt og respektfuldt samarbejde med andre kan stå i spidsen for en udvikling, der vil gøre Billund Kommune endnu stærkere og endnu bedre.”

Formanden for Billund-Vorbasse Venstre, Steffen Stustad, glæder sig over at gruppeformanden stiller op til posten som Venstres borgmesterkandidat:

”Vi er slet ikke i tvivl om at Peter Fredensborg har meget nyt og godt at tilføre Venstre og Billund Kommune som en mulig kommende borgmester. I Billund-Vorbasse Venstre bakker vi derfor i fuld enighed op om hans kandidatur, og vi opfordrer alle medlemmer til at stemme på ham ved spidskandidatvalget den 24. november.”

Valget af Venstres nye borgmesterkandidat finder som nævnt sted tirsdag den 24. november i MAGION i Grindsted, hvor kun medlemmer af én af Venstres 5 vælgerforeninger i kommunen har stemmeret skriver Billund-Vorbasse Venstre i en pressemeddelelse.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.