Piyathida Tumkitja fejrer 25-års jubilæum i LEGO Koncernen

Piythida Tumkitja - Foto: LEGO

Piyathida Tumkitja, Billund, fejrer torsdag, den 8. oktober 2020, 25-års jubilæum i LEGO Koncernen.

Piyathida, der til daglig tiltales ”Lugget” blev i 1995 ansat som Modelbygger på aftenhold i Modelproduktionen, der tidligere på året var flyttet i de nye lokaler på Havremarken. Her var hendes arbejdsopgaver modelbyg, byg af æskemodeller og Selling-In til butikker, udstillinger og messer rundt om i verden. Lugget har igennem årene også taget del i modelbyggeri af diverse modeller til LEGOLAND Parkerne, det har været i form af mindre skala modeller som bruges i de forskelige miljøer.

I 2002 søgte Lugget nye udfordringer som medarbejder på lageret på Højmarksvej, som blandt andet servicerer Modelproduktion. Her blev hun igennem årene involveret i mange forskellige opgaver i forhold til at servicere de forskellige kollegaer og kunder med deres behov. Områderne hun har været indover spænder lige fra varemodtagelse til reklamepakning, ordrehåndtering m.m.

I 2012 skulle der igen prøves kræfter med Modelbygger rollen, denne gang primært med Selling-In produktion.

I slutningen af 2015 blev der etableret et nyt område der skulle servicere Produktudvikling med ”LEGO sæt” så det skulle afprøves; opgaverne her består i at plukke og pakke det der i daglig tale går under navnet ”volumenprøver”. Her er Lugget en del af et mindre Team der kvalitetssikrer det der bliver sendt, stemmer overens med det bestilte.

25 år i LEGO Koncernen er en stor milepæl, men der er ikke mange der som Lugget kan prale med at have været på den samme matrikel i alle 25 år og så kun i øst-fløjen på Havremarken, – godt gået. Lugget er en vellidt kollega og medarbejder der nyder stor respekt blandt kollegaer og ledelsen; altid klar til at hjælpe hvor der er brug for det. I det daglige er hun stille og rolig, men her skal man ikke tage fejl; når der skal laves noget sjovt og der er brug for et godt grin er Lugget altid med på ideen.