Så er Bønlille åben

Foto: René Lind Gammelmark

I Juli 2020 bragte Netavisen Grindsted en historie om Annie Kristensen der har lejet sig ind i de lokaler på Vestergade 1 i Grindsted, hvor Lis Sørensen havde Butik Nr.1 hvor også Mia H havde forretning.

Lørdag var butikken klar til åbning kl. 10, fredag kom papiret af vinduerne, så kunderne kunne se butikkens indretning.  Omkring 30 personer stod i kø, da dørene blev åbnet.

Annie vil i butikken sælge børnetøj og sko fra 0-6 år og har samtidig med butikken en webshop. I butikken kan man også finde barselsgaver og ting til børneværelset.  Du vil bl.a. kunne finde mærker som Marmar, Konges Sløjd, Wheat, Lil Atelier, Name It, Pompom, Huttelihut..

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark