Spil Dansk aften i Vestermarkskirken med Ronnie Olesen og Mona Brit Nykjær

Mona Nykjær og Ronnie Olesen - PR-Foto

Torsdag den 29. oktober kl. 19.00 åbner Vestermarkskirken dørene for en festlig Spil Dansk aften med Ronnie Flyvbjerg Olesen. I år var Ronnie valgt at tage en ekstra ledsager med og det er Mona Britt Nykjær. Hun er 42 år gammel og udover at være sanger, er hun også skuespiller. Hun har optrådt i adskillelige revyer rundt om i landet og sunget i teaterstykket Cyrano de Bergerac. Hun skulle egentlig have spillet hovedrollen i MCH’s musical »9 to 5« i foråret, men det blev aflyst pga. Corona. Hun er også selv sangskriver og har skrevet en sang om Covid 19, som er afspillet tusind vis af gange.

Ronnie har levet som musiker størstedelen af sit 40-årige liv. Når man spørger ham, har han masser af minder om bl.a. sine 22 år i MUK, som han refererer til med stor glæde. Faktisk er han den person i MUK, der har været med allerlængst tid.

Ronnie Olesen har næsten spillet musik hele sit liv. Allerede dengang som 16-årig kunne han ikke lade være med at tænke videre over, hvordan man kunne gøre det endnu bedre, siger Ronnie Flyvbjerg Olesen.

24 år er det blevet til som både pianist i showbandet, kapelmester og arrangør. I dag er den 40-årige musiker fortsat i samme stil – som kapelmester i Mariehaven, kapelmester for Birthe Kjær og som festmusiker ved alle typer af arrangementer.

Man kan ikke afholde et spil dansk arrangement uden sang. Derfor er der kun 100 billetter til salg. For at begrænse at folk klumper sig sammen, vil folk blive ledt ind i kirken af tre indgange.

Billetterne kan købes på www.vestermarkskirken.dk. som linker til billetfix. Der er også mulighed for at købe billetter hver onsdag formiddag mellem 09.30 til 11.30 i Vestermarkskirken, når der er formiddagscafé og søndag formiddag til gudstjeneste skriver Vestermarkskirken i en pressemeddelelse.

 

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.