Hejsvig’s Serie 1 Senior Kvinder tabte til Varde IF

Af Louise Jensen

Hejnsvig IF Serie 1 senior Damer havde søndag eftermiddag besøg af Varde på Vandfax stadion.  Varde er puljens nr. to mens Hejnsvig ligger på femtepladsen. Kampen søndag var derfor en særdeles vigtig kamp for begge hold, i forhold til at kunne rykke op for Varde og kampen om at blive i serie 1 for Hejnsvig.

I de første ti minutter af kampen, spiller holdene særdeles jævnbyrdig, men en fejlaflevering fra Hejnsvig bagerste mand til målmanden bliver hård, og målmanden fejlvurderer bolden, hvilket betyder at Varde kommer foran 0-1 på et selvmål. Derefter er der chancer til begge hold, dog med den største til Varde.

Ved god genpres af Varde scorer de til 0-2 og ved halvlegen står der 0-3 til Varde.

I anden halvleg mærker Hejnsvigs hold at kræfterne til sidst bliver brugt op, og holdet kommer ikke rigtig frem til noget. Varde scorer to gange på hjørnespark i anden halvleg og et mål på en friløber til resultatet 0-6 som kampen ender med.