Anna Jakobsen stiller op som spidskandidat til borgmesterposten i Billund Kommune

Anna Jakobsen - Foto: Peder Pan

FRA KOMMUNEFORENINGSFORMAND TIL BORGMESTERKANDIDAT

Yderligere en kandidat melder sig på banen til borgmesterposten i Billund Kommune: Anna Jakobsen, som er bosiddende i Grindsted, mor til tre ”store børn” og erfaren såvel politisk som ledelsesmæssigt.

”Jeg er blevet kraftigt opfordret til at stille op som spidskandidat, af mit bagland og det er med stor ydmyghed at jeg gør det. ”, siger Anna Jakobsen og uddyber: ”Jeg brænder for at skabe de bedste forudsætninger for alle i Billund Kommune, hvad enten man er ung eller gammel og uanset hvor man bor i kommunen. Det vigtigste at huske på i politik, efter min mening, er at alle politiske beslutninger får konsekvens for nogen. Det er mennesker det handler om og det må man aldrig glemme!

Hvis jeg skal nævne en politisk mærkesag, så må det blive generationsforureningen. Vi bør lave en langsigtet plan for hvordan vi rydder op og dette bør ske i bredt samarbejde med alle partier kommunalt og i et samarbejde med regionen og staten ”

Anna Jakobsen har arbejdet ”bag kulissen” for Venstre i 5 år, som kommuneforeningsformand, kasser og næstformand i både Grindsteds Vælgerforening og i Kommuneforeningen for Billund Kommune. Anna Jakobsen arbejder, til dagligt som afdelingsleder på Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier i Herning. Hun har også gennem 7 år, været leder af Teknisk Skole og 10. klassecenteret i Grindsted, samt været viceforstander på TronsøSkolen.

Venstres kommende borgmesterkandidat skal vælges af Venstres medlemmer tirsdag den 24. november i Magion, Grindsted. I forbindelse med kandidaturet fratræder Anna Jakobsen sin post som formand for kommuneforeningen skriver hun i en pressemeddelelse.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.