GGIF Gymnastik hædrede deres frivillige

Foto: René Lind Gammelmark

Selvom det er en lidt anderledes sæson i år, end normalt, har GGIF Gymnastik ikke glemt deres dygtige frivillige, der er med til at gøre et kæmpe arbejde.

Hvert år kårer GGIF Gymnastik nogle af de frivillige, der har gjort sig særligt bemærket – på den gode måde.

Årets leder: Anette Lorentzen
Anette startede i 2000/2001 som hjælpetræner, og har siden da involveret sig mere og mere i foreningen. Hun har sidst siddet som formand for Gymnastikudvalget. Hun formår altid at have en positiv indstilling og stor ihærdighed i forhold til sit arbejde i foreningen. Mange puslespil har hun fået til at gå op trods store udfordringer. Anette har bestemt sig for at tage en velfortjent pause, men Anette du er ALTID velkommen igen skriver GGIF Gymnastik.

Anette Lorentzen – Privatfoto

 

Årets Rookie: Naya Iza
Altid møder man Naya smilende og i godt humør. Hun er nysgerrig og livlig, som hun på fineste vis krydrer med nærvær og engagement overfor sine gymnaster. Selv når tingene spidser til, holder hun fokus og fortsætter målrettet. Naya har i en årrække været hjælpetræner på team Rubina. og i sæsonen 19/20 har hun også udover sagt ja tak til at hjælpe på Team Lyra, udover hun også selv er aktiv gymnast.
 

Naya Iza – Privatfoto

 
Årets energi-pokal: Malene Rahbek Havn
Malene er hjælpetræner på de 2 Krudttøndehold, og har været hjælpetræner siden 2016. Er der brug for hjælp andre steder i foreningen, kan man altid regne med Malene.
“Denne her person er virkelig en ener, og er guld værd at have i sit team. Personen er der altid, og gør virkelig meget ud af at være til stede, og er utrolig meget vellidt” som hendes “kollegaer” udtaler.

Malene Rahbek Havn – Privatfoto

 
GGIF Gymnastik tillykke til de tre – og håber desuden på mange flere gode år sammen med dem.