CoC Playful Minds hylder årets samskabere 2020

For tredje gang hylder CoC Playful Minds Billunds de allerbedste samskabere. Alle kommunens borgere har kunnet indstille de personer, der har bidraget og vist et særligt engagement i, at børn og unge er med til at skabe deres fremtid. De sidste år har der været et stærkt felt af samskabere, og 2020 blev heldigvis ikke anderledes. CoC Playful Minds tildeler priserne til samskabere, der er de mest dedikerede i at inddrage børn ligeværdigt.

 

36 borgere i Billund Kommune er indstillet af en de kender

36 personer fra Billund Kommune er blevet indstillet af en af deres venner, kollegaer, mor, søster, eller onkel. De instillede er altså nogen i Billund Kommune, der har gjort et stort indtryk, og som er gode rollemodeller, hvis man selv gerne vil samskabe mere med børn.

 

9 borgere er nomineret til at vinde prisen indenfor 3 kategorier:

 

Årets unge samskaber:                                             

  • Ridhima Rastogi
  • Agnes og Holger
  • Cecilie Vibe

Årets business samskaber

  • Mike Sullivan
  • Mette Vagner
  • Torben Klovborg

Årets pædagogiske samskaber

  • Klara Lyskjær Noer
  • Mette Markussen
  • John Dixon

 

Når voksne og børn mødes i øjenhøjde

Det meste af tiden er det voksne, der bestemmer – og det er der naturligvis god grund til. Men børn har utroligt meget at bidrage med, de er eksperter i egne liv, og så kan de være en stor inspiration til at tænke nyt for voksne.

 

Kristine Schmidt, VP i CoC Playful Minds fortæller: I Billund Kommune er der rigtig mange, der er gode til at samskabe med børn – i læringsmiljøerne, i virksomhederne, ung til ung og mange andre steder. CoC Playful Minds vil gerne hylde de, der går forrest og som kan være rollemodeller og til stor inspiration for andre.

 

Hvem er så de allerbedste i 2020?

De tre vindere er: Ridhima Rastogi, som bl.a. har vundet for sin samskabelse med Red Barnet om en Toy Swap, Mike Sullivan, som bl.a. har vundet for sit samskabelsesprojekt Homeplay under corona lockdown, og Klara Lyskjær Noer, som aktivt deltager i meningsfulde samskabelsesworkshops med børn fra Gaarden.

Ridhima Rastogi – Foto: CoC

Mike Sullivan – Foto: CoC

Klara Lyskjær Noer – Foto: CoC

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.