Knæk Cancer i MAGION

Foto: MAGION

I samarbejde med Grindsted Ro- og kajakklub har MAGION Fitness taget initiativ til en indsamling til Knæk Cancer lørdag den 24. oktober.

”Du kan træne til du segner, hvis du donerer lidt klejner”. Sådan lyder det kække motto, der dækker over muligheden for at tilmelde sig en række forskellige fysiske aktiviteter i MAGION mod et deltagergebyr som doneres ubeskåret til Knæk Cancer indsamlingen.

Programmet er meget varieret, så alle kan være med. Fra kl. 15.00 og frem til kl. 18.00 liner Ro- og Kajakklubben op i svømmehallen med kajakker og instruktører, så interesserede kan prøve kajaksporten i trygge omgivelser. For 100 kr. får man halvanden times instruktion. De 100 kr. doneres til Knæk Cancer. Tilmelding foregår direkte til Ro og Kajakkluben på 30644657 eller keldtoft2019@gmail.com. Betaling til MAGION Event mobilepay på 68908

Foto: Keld Toft

Foto: Keld Toft

Foto: Keld Toft

Vil man prøve en af de nyere fitness trends Jumping Fitness, er der 3 hold fra Kl. 14-17

Jumping Fitness er kort fortalt fitness på en trampolin – alle kan være med! Træningen foregår på MAGION Torvet og også her doneres deltagergebyret på 100 kr. pr. person ubeskåret til Knæk Cancer. I samme tidsrum er det også muligt at støtte Knæk Cancer ved at trampe i pedalerne. MAGION har fundet to engagerede cycling instruktører og en gæsteinstruktør, der alle er klar til at give den gas. En cykel koster 100 kr. pr. time og pengene sendes naturligvis direkte videre til Knæk Cancer.

Allerede fra kl. 09. er tre stærke trappebestigere klar til at bestige stairmasteren i MAGION Fitness i form af Henrik Jensen, Michael Rich Hansen og Pernille Danielsen. De går rundt regnet 300-350 etager på en time. MAGION leder efter sponsorerer der vil donere 1 kr. (eller mere) pr. etage.