Siv sluttede jubelsæson af med rekord med 18 sekunders forbedring

Siv Bertelsen - Privatfoto

Forbedrede sig med hele 18 sekunder i år

Lige siden det 13-årige multitalent Siv Bertelsen fra Grindsted for mindre end et halvt år siden byttede tennisketsjeren ud med pigskoene har hun sat rekord stort set hver gang, hun har stillet op i den stærkt forkortede coronasæson. Og i banesæsonens absolut sidste begivenhed, 1.500 meter-stævnet i Viborg nu i efterårsferien, gjorde hun det igen. Feltets yngste løber forbedrede sin personlige rekord med tre sekunder til nu 4.52,61 min. For blot en måned siden vandt Siv DM-sølv blandt de 14-15 årige piger og har nu forbedret sig med 18 sekunder siden sin debut på distancen i fjor.

Siv var glad for det flotte punktum på sin første atletiksæson, som rummede usædvanligt få stævner og kom meget sent i gang på grund af coronaen. For med den flotte tid markerede den nykårede danske mester på 800 m for 14-15 årige, at hendes muligheder er mindst lige så store på 1.500 m.

Allerede i næste uge begynder vintersæsonen, som for Siv indleder med 4 km cross i Odense som første afdeling i Dansk Atletik Forbunds genopstandne vinterturnering. Her skal hun konkurrere mod langt ældre piger i den fælles juniorrække skriver Erik Holme Bertelsen i en pressemeddelelse.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.