Kender du en, der fortjener et skulderklap i Vorbasse?

t.v. Gunnar Jensen, modtager i 2019 sammen med H.C. Christensen, afdelingsdirektør i Sparekassen - PR-Foto

Sparekassen Kronjylland har hvert år siden 1998 uddelt Årets Skulderklap for at sætte fokus på de borgere, som gør noget særligt for lokalområdet i Vorbasse. Nu er Sparekassen på udkig efter dette års kandidater:

  • Vi ved, at der er mange lokale ildsjæle i Vorbasse, der yder en stor frivillig indsats i byen, som er til glæde og inspiration for alle i lokalområdet. Sammen med resten af Vorbasse vil vi gerne være med til at værdsætte disse personer for den store forskel, de gør for områdets borgere og for byens fortsatte udvikling, fortæller H.C. Christensen, afdelingsdirektør i Sparekassens afdeling i Vorbasse.

Udover at sætte fokus på fællesskabet og de lokale ildsjæle giver Sparekassen Kronjylland en mindre udgave af skulpturen Spiren og en gavecheck på 5000 kroner.

Sidste år gik Årets Skulderklap til Gunnar Jensen, som blev hyldet for sit mangeårige lokale engagement i byen og sin store indsats i foreningslivet.

Skulderklappet er fra hele Vorbasse og ikke bare Sparekassen Kronjylland. H.C. Christensen efterlyser nu kandidater til dette års skulderklap.

Indstillinger til Årets Skulderklap samt en kort begrundelse for nomineringen kan frem til 9. november sendes på mail til hc@sparkron.dk eller afleveres i Sparekassen Kronjyllands afdeling i Vorbasse.

Udvælgelsen foretages af et udvalg nedsat af Sparekassen Kronjylland i Vorbasse. Uddelingen af Årets Skulderklap 2020 finder sted inden årets udgang skriver Sparekassen i en pressemeddelelse.