Nu er Billund Kommune på fjerdepladsen over kommuner med flest smittede pr. 100.000 indbyggere

Foto: Elchinator /Pixabay.com

Fredagens aktuelle smittetal fra Statens Serum Institut viser at der fredag kl. 14 er 42 smittede i Billund Kommune indenfor en uge.

Det er det samme som torsdag. Samtidig er Billund Kommune nu er rykket en plads ned fra en tredjeplads til en fjerdeplads. Det betyder dog ikke at borgerne kan slappe af, for det er stadigvæk meget vigtigt at man sørger for at holde god afstand, både når man er ude og handle og andre steder. Man skal også sørge for at holde god håndhygiejne, med hyppige håndvask, brug af sprit mv.

Covid-19 restriktioner skal tages alvorligt
Der er gældende fra idag indført besøgsrestriktioner på kommunens plejehjem, og det er vigtigt for alle at man sørger for at tage Corona situationen alvorligt. Selvom nogen siger at brug af mundbind/masker ikke hjælper noget, så brug dem alligevel, der er jo altid flere meninger om samme emne. Når man besøger læge, tandlæge, andre behandlere mv. så tag nu og få mundbindet på, borgerne har jo også selv et ansvar for at få bragt smitten ned. 

Fodboldkamp uden tilskurere streames via facebook
GGIF Fodbold har fredag aften en kamp hvor Serie 2 holdet skal møde Andrup IF kl. 19 på kunstgræsbanen. Grunden til at det er kunstgræsbanen der er i brug, er at der er lys på banen, det er der ikke på Grindsted Stadion, og når kampen spilles så sent er det nødvendigt med lys.

Til denne kamp må der ikke komme publikum. Derfor streamer GGIF Fodbold kampen via deres facebookside, og i løbet af lørdag kan du her på Netavisen Grindsted læse træner Christian Thornes referat fra kampen.

 

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.