Suveræn sejr til GGIF’s serie 2 fodboldherrer: vandt 8-1 over Andrup

GGIF’s serie 2 fodboldherrer vandt 8-1 over Andrup fredag aften.

Træner Christian Thorne har skrevet nedenstående refererat fra kampen:

Tre iøjnefaldende faktorer satte sit aftryk på Grindsted Kunstgræsbane fredag aften, hvor rækkens agterlanterne Andrup IF var på besøg.
Kendelser, svigermors mareridt og gamechangers.

Det blev mildest talt en rodet indledning på kampen. Efter kun ganske få minutter præsenteredes Kevin Rajakumar for et gult kort, som bestemt kunne gives i situationen. Vi virkede faktisk ikke klar til kamp, og da Andrup pludselig bragte sig foran, så var der rod i hovederne, selvom der blev arbejdet hårdt nok for sagen. Efter godt 20 minutter oplevede vi noget helt nyt. Vi fik Mathias “Vips” Jeppesen sendt ud i skammekrogen i 10 minutter med gult kort efter et forkert udført hjørnespark. Af os. Det “korte” hjørnespark blev udført i samarbejde med Emil Hergott, men da begge ved hjørnesparkets eksekvering stod udenfor kridtstregen, så må kun sparkeren entrere banen. Den anden skal spørge dommeren om lov. Det gjorde Vips forståeligt nok ikke, og så viftede linjedommer Baunsgaard opfarende med flaget, for sådan en afgørende lovovertrædelse skulle naturligvis straffes. Denne situation og flere andre var et godt samtaleemne mellem dommertrioen og hjemmeholdets forundrede træner. En i øvrigt ganske fin og munter samtale, der var et bevis på, hvor svært det kan være at skulle tage afgørende beslutninger. Væsentlig betydning i situationen er en uklar faktor. Nok om det, for kampens unge dommer gjorde alt i alt et godt stykke arbejde.

Bagud 0-1 og et par gule kort rystede holdet. Det var ikke fordi, at der manglede initiativ eller spillere, der ikke gav alt. Det var bare for ustruktureret og impulsivt. En slags groggy tilstand. Og den tilstand blev vi bragt ud af, da Christoffer Wutborg inden pausen får udlignet med et velplaceret skud. Svigermors mareridt Wutte blev vores redning og vendepunkt i kompagniskab med tre kampafgørende skift i pausen.

Vi startede anden halvleg flot med masser af pres og insisterende angreb, og de tre indskiftede bragte ny energi ind på banen. Wutte fik efter en times spil bragt os foran med et af sine stærkeste våben, hovedstød. Og i kampens sidste halve time satte vi et markant tryk på, og der blev produceret rigtig mange chancer. Rigtig mange endda. Afkastet blev hattrick af unge Rasmus “Ox” Horsted samt scoringer af både Jesper Dahl Schmidt og Kenni Jensen… og næsten også af Lasse Kamp, der i anden halvleg spillede med overblik og kølighed. Lasse er udstyret med lidt af et venstreben, der ikke er set bedre siden man selv tøffede rundt på græsset, og 10 minutter før slut sendte Lasse et knaldhårdt skud afsted fra distancen. Afslutningen blev rettet af og bragte os på 6-1. Selvmål måtte vi konstatere. Den var gået ind alligevel, resonerede Lasse glad i omklædningsrummet efter kampen. Selvfølgelig var den det.

Storsejr på 8-1, 3 point og en presbold spillet over til både Skjern GF, Spangsbjerg IF og Vejen IF. Ingen af de fire hold i toppen kan tåle at miste point. Vi følger interesserede med i udfaldet af de tre kampe, for vi har stadig brug for andres hjælp, hvis vi skal kunne beholde førstepladsen

Næste kamp er igen på hjemmebane, hvor vi lørdag den 24. oktober kl. 16.00 atter kan betræde Grindsted Stadion. Sæsonens sidste kamp afvikles i Vejen lørdag den 31. oktober kl. 13.30. Det er voldsomt spændende…. Tjek tabellen.