Jens Sørensen åbner Wine N’Fun i Grindsted

Jens Sørensen - Foto: René Lind Gammelmark

Jens Sørensen, der tidligere har været slagter i Kvickly og hos Slagter Norlyk åbner den 30. oktober ny vinbutik på Vesterbrogade 1 i Grindsted.

Vesterbrogade 1 – Foto: René Lind Gammelmark

I øjeblikket går Jens og gør butikslokalet klar, der er 10 paller vin på vej til butikken som skal sættes på plads.

Jens Sørensen og hans kone Pia bor i Brande og har i øjeblikket ingen planer om at flytte til Grindsted. Jens Sørensen fortæller at så længe deres børn går i skole, bliver de nok i Brande. De har tre børn, en pige på 21, en pige på 18 og en dreng på 12 år.

Pia arbejder på Refborg i Billund, og det bliver hun ved med, men Jens regner da med at hun kommer til at hjælpe til i Wine N’Fun i Grindsted når der er behov for det.

Jens fortæller at han har mange gode idéer til forretningen, men det er det velkendte koncept der er gennemprøvet i Brande der kommer til at blive ført videre i butikken i Grindsted: som vinsmagning, vinklub, vinrejser samt salg af vin og spiritus. Butikken i Brande ejes af Søren Rasmussen, mens butikken i Grindsted ejes af Jens Sørensen.

De to butikker kommer til at arbejde sammen om import og indkøb af vin, arrangere vinrejser mv.

I løbet af kort tid vil Jens Sørensen sætte en konkurrence i gang på Facebook, hvor man kan byde ind med et navn til den nye vinklub der skal være i forbindelse med butikken i Grindsted.

Butikken i Grindsted vil holde åbent sammen med de andre butikker der er med i Grindsted Handelsstandsforening.

I en ende af butikken vil der komme en væg med Chokolade fra Summerbird, der er en hel serie af dansk chokolade i god kvalitet.

Lokalerne på Vesterbrogade er helt idéelle til at holde vinsmagning, og det er da også planen at der vil komme vinsmagning hvor kunderne kan møde vinbønderne i forbindelse med vinsmagning. 

I forbindelse med åbning af butikken vil der komme nogle specielle tilbud til kunderne.

Jens Sørensen – Foto: René Lind Gammelmark