Allan Gaarde var gæstetaler til sponsorarrangement hos GGIF Fodbold lørdag

Foto: René Lind Gammelmark

Lørdag den 24. oktober kl. 14.45 var Allan Gaarde der oprindeligt kommer fra Grindsted og tidligere fodboldstjerne, gæstetaler/foredragsholder til et sponsorarrangement som GGIF Fodbold afholdt i Lynghallen forud for dagens serie 2 fodboldkamp mod HTS.

Allan Gaarde – Foto: René Lind Gammelmark

Allan Gaarde fortalte om emnet “Fra Grindsted og ud i verden”

AllanGaarde der er født den 25. januar 1975 har været professionel fodboldspiller og er født og opvokset i Grindsted.

Han spillede som ungdomsspiller i Vejle boldklub, samt 2 sæsoner som seniorspiller i 2. division i Vejen Sportssforening samtidig med at han læste HD i økonomi og regnskab, og tog uddannelsen som revisor.

Han spillede i AaB som han repræsenterede i 228 kampe fra 1997 til 2005, kun afbrudt af en pause fra 2000 til 2002 hvor han spillede i den Italienske A-klub Udinese. Han sluttede karrieren i 2010 hvor han spillede i Vejle Boldklub. Har også været sportschef i AaB, og sportsdirektør samme sted indtil oktober 2019.

Han er nu selvstændig som konsulent og sportsrådgiver, hvor han arbejder med at udvikle mennesker og organistaioner som trænere og direktører i sportsverdenen mv. samt holder forskellige foredrag

Han er også bestyrelsesmedlem i flere forskellige bestyrelser.

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark