Henrik “Post” Kristensen fik overrakt gavecheck på Grindsted Stadion

Henrik "Post" Kristensen (tv) får overrakt checken på 104.295 kr af Lars Jørgensen (th) - Foto: René Lind Gammelmark
Udvalget, der fandt sammen af ægte GGIF’ere, havde det konkrete mål, at i et svært “Corona-år” at skaffe penge til GGIF Fodbold. Event-udvalget bestod af Lars V. Jørgensen, Martin Østergaard, Kris Jensen Skriver, Mads Knippel Jensen, Michael Korsholm Dalgaard, Mads Søbye Helbo og Christian Thorne, der i fællesskab udførte forskellige aktiviteter. Der var f.eks. en auktion over GGIF Fodbolds Serie 2 fodboldspillere, der hjalp forskellige mennesker, der i en auktion havde budt på spillernes hjælp. Hovedopgaven blev et stort GGIF Fodbold lotteri, der fik kæmpe opbakning fra det lokale erhvervsliv.
 
Lørdag spillede GGIF Fodbolds serie 2 herrer mod HTS, og i pausen overrakte Lars V. Jørgensen en gavecheck på ikke mindre end 104.295,- kr. til Henrik “Post” Kristensen fra GGIF Fodbold. Et helt fantastisk resultat, der har afgørende betydning for fodboldklubben.
 
Bagefter fortalte Kristian Duedahl om et andet nyt initiativ, der var sat i gang af event-gruppen, nemlig salg af GGIF halstørklæder og caps.
 
Capsene fås i tre forskellige varianter, og er produceret af CityCaps i Varde. CityCaps ejes af Jeyan Jey der sammen med Kristian Duedahl har en fortid som aktive spillere i GGIF i mange år. Capsene bliver solgt i kiosken på Grindsted Stadion til hjemmekampe og hos Sport24 på Nørretorv i Grindsted for at profilere GGIF Fodbold.


Jeyan Jey (tv) , Kristian Duedahl (th) – René Lind Gammelmark