Henrik “Post” Kristensen fik overrakt gavecheck på Grindsted Stadion

Henrik "Post" Kristensen (tv) får overrakt checken på 104.295 kr af Lars Jørgensen (th) - Foto: René Lind Gammelmark
Udvalget, der fandt sammen af ægte GGIF’ere, havde det konkrete mål, at i et svært “Corona-år” at skaffe penge til GGIF Fodbold. Event-udvalget bestod af Lars V. Jørgensen, Martin Østergaard, Kris Jensen Skriver, Mads Knippel Jensen, Michael Korsholm Dalgaard, Mads Søbye Helbo og Christian Thorne, der i fællesskab udførte forskellige aktiviteter. Der var f.eks. en auktion over GGIF Fodbolds Serie 2 fodboldspillere, der hjalp forskellige mennesker, der i en auktion havde budt på spillernes hjælp. Hovedopgaven blev et stort GGIF Fodbold lotteri, der fik kæmpe opbakning fra det lokale erhvervsliv.
 
Lørdag spillede GGIF Fodbolds serie 2 herrer mod HTS, og i pausen overrakte Lars V. Jørgensen en gavecheck på ikke mindre end 104.295,- kr. til Henrik “Post” Kristensen fra GGIF Fodbold. Et helt fantastisk resultat, der har afgørende betydning for fodboldklubben.
 
Bagefter fortalte Kristian Duedahl om et andet nyt initiativ, der var sat i gang af event-gruppen, nemlig salg af GGIF halstørklæder og caps.
 
Capsene fås i tre forskellige varianter, og er produceret af CityCaps i Varde. CityCaps ejes af Jeyan Jey der sammen med Kristian Duedahl har en fortid som aktive spillere i GGIF i mange år. Capsene bliver solgt i kiosken på Grindsted Stadion til hjemmekampe og hos Sport24 på Nørretorv i Grindsted for at profilere GGIF Fodbold.


Jeyan Jey (tv) , Kristian Duedahl (th) – René Lind Gammelmark

 

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.