Se det kæmpestore billedgalleri: 4-0 sejr til GGIF Fodbold lørdag eftermiddag

Foto: René Lind Gammelmark

Grindsted GIF’s serie 2 fodboldherrer spillede lørdag sæsonens sidste planlagte hjemmekamp på Grindsted Stadion hvor de tog imod HTS med 3PLFRIGO som kampsponsor.

Her er træner Christian Thornes referat fra kampen:

Uanset hvad jeg beskæftiger mig med,, så er der oplevelser der gør indtryk og mennesker der sætter aftryk. Jeg ser mennesker udvikle sig. Og med unge mennesker kan det opleves over relativ kort tid. Det er en gave at være tæt på og følge – og måske – hvis man har været meget dygtig og heldig – så har man i en periode endda medvirket til at gøre bare en lille forskel i et menneskes liv. Det motiverer mig. Og følelsen af at vinde motiverer mig også.

Fodbold kan bare noget her. Det kombineres at arbejde med det individuelle menneske og med holdet som et fællesskab – og at vinde og mærke sejren. Det er et Kinderæg. Hele tre ting på én gang. Det bringer en fantastisk følelse at vinde en kamp. Både i den unge mand på banen og i fodboldtossen på sidelinjen. Og heldigvis har vi i GGIF vundet godt med fodboldkampe de seneste sæsoner, og pilen peger opad. I denne sæson lå vi inden lørdagens kamp igen nummer to i puljen, og med to runder tilbage var vi i gang med et spændende slutprogram, hvor en andenplads ville kaste play-off om oprykning af sig, mens en førsteplads gav direkte oprykning.. Forventningerne var store og spekulationerne mange. Der var virkeligt noget at se frem til efter mange ugers arbejde og mange timer på træningsbanen og til kampe. Et oparbejdet klimaks ventede lige om hjørnet.
 
Et antiklimaks. Desværre.
Fredag aften fortalte statsministeren igen om nødvendige beslutninger – og bom – sæsonen blev lige cuttet af, pludselig blot én kamp tilbage i og umiddelbart ingen mulighed for play-off. Av.
Lørdag eftermiddag var den gal igen. Skjern GF fører rækken og spillede deres kamp to timer før os. De skulle sætte point til, hvis vi skulle få mulighed for at erobre førstepladsen og sikre direkte oprykning – og bom – en time før kampstart kunne vi konstatere en sejr til Skjern GF. Av.
Og pludselig står man der i omklædningsrummet under sit kampoplæg, hvor spillerne er tvangsindlagte til at høre på trænerens ord forud for kampen – og bom – jeg rammes af nærmest mismod og tristhed. Det kom helt uventet ind fra højre, og det er slet ikke sikker, at de fokuserede spillere bemærkede det. Men netop her slog det mig – midt i alle spekulationer om systemer, presspil, hjørnespark, organisering, roller…alt muligt fodboldfagligt – at nu var det måske sidste gang, at jeg var i denne situation med disse unge mennesker og mine fantastiske makkere på sidelinjen, Jesper Øhlenschlæger og Claus Svejstrup. Av. Rod i tankerne…
 
Men det primære var dagens opgave – HTS – og der blev stillet skarpt på kampen. Og det blev lidt af en kamp, der krævede noget både inde på banen og udenfor. For at overraske forsøgte vi os med et lidt andet og noget mere offensivt system, og der lå en del overvejelser bag. Det skulle forsøges. Det udvikler.
 
Det viste sig ikke at være den rigtige løsning. Av. Igen.
Der var ikke indtruffet nogen katastrofe i første halvleg, og vi havde skabt et par rigtig gode muligheder for scoringer, men spillet virkede noget rodet og uorganiseret. Uden plan.
I pausen ændrede vi aftalerne, rokerede en smule og der blev nulstillet. Og straks var det noget andet fodbold vort store hjemmepublikum oplevede, da vi tog hul på sæsonens formodentlig sidste 45 minutter.
Langt bedre flow.
Langt bedre fortrolighed med bold.
Langt bedre energi.
Der blev produceret godt med chancer, og det kastede fire mål af sig. Spillerne præsterede bare rigtig godt over hele linjen og gjorde sig fortjente til sejren.
Jubel og sejrsang. Skulderklap og store smil. En god oplevelse at gå hjem på.
 
Kampens spillere: Jesper Dahl Schmidt og Oliver Jakobsen (lige antal stemmer)
 
Holdopstillingen:
Kenneth Faber
Sebastian Nørbygaard
Sebatian Øhlenschlæger
Lasse Kamp
Oliver Jakobsen
Kevin Rajakumar
Patrick Lauridsen (cap.)
Christoffer Wutborg
Pirasath Raguleswaran
Jesper Dahl Schmidt
Rasmus Horsted
Emil Hergott Hansen
Jakob Vikær
Mathias Landén Jeppesen

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.