GGIF Håndbold: Erfaren spiller forstærker 1.divisions herrerne

Kristoffer Jessen, der senest har været med omkring Fredericia HK’s ligahold, tiltræder truppen allerede fra på mandag. Kristoffer er 27 år og har tidligere mange års erfaring fra blandt andet HØJ Elite, Sønderjyske samt Mors-Thy.  Han har sine primære styrker i forsvaret og 2. fasen, men kan også spille venstre back. 

Med både Jacob Pedersen og Sune Skovsen ude på ubestemt tid grundet skader, har vi været smalle på ressourcer den seneste periode. Samtidig er Nicklas Bjørn i perioder fraværende pga. sit arbejde i forsvaret. Med udsigt til at Bjørn er væk på øvelse i flere uger frem mod jul, er vi akut udfordrede på holdets bredde. 

Derfor er vi rigtig glade for, at vi på dette tidspunkt af sæsonen har kunnet finde en så kvalificeret tilføjelse til truppen, som Kristoffer er. Samtidig har Kristoffer Jessen købt ind på de værdier, som GGIF Håndbold er bygget op omkring, så han også bliver en naturlig del af trænerarbejdet i foreningen.

Træner Flemming Pedersen udtaler:
“Vi har siden Rasmus Bertelsen (tidl. Assistent træner) drog til Norge, kigget efter muligheder for at forstærke trænerteamet. Da Jacob så desværre pådrog sig en hjernerystelse, blev dette hul udfyldt, men det har efterladt os smallere på banen. Vi har mange spillere som spiller 60 min, i enten den ene eller begge ender, og jeg tror på vi med Kristoffers ankomst, får mulighed for at give flere pauser og holde et højere tempo og niveau i kampene. Samtidig er jeg helt sikker på, han kommer til at kunne løfte vores top- og træningsniveau endnu mere, da han kommer med alle de værdier vi værdsætter: Ydmyghed, hårdt arbejde og viljen til at bidrage til fællesskabet. 

Kristoffer Jessen udtaler:
“Først og fremmest er jeg glad for at komme til Grindsted GGIF. Jeg har efter et skifte til Mors Thy Liga, hvor et overrevet korsbånd blev opdaget, kæmpet for at komme tilbage til håndbolden på et niveau, hvor jeg synes, at jeg kan bidrage med det, som jeg ønsker. Det har jeg haft mulighed for i Fredericia, men jeg mangler spilletiden for at nå næste niveau i den proces. Den mulighed ser jeg i Grindsted samtidig med, at jeg kan spille i en klub, der passer godt til mine værdier som spiller og menneske. Jeg glæder mig til at være en del af håndboldmiljøet i byen, og så vil jeg ud og kæmpe på banen for at få de sejre hjem.”

Faktaboks:
Alder: 27 år
Højde: 198cm

Vægt: 107kg

Tidligere klubber: SønderjyskE, Høj Elite, Mors/Thy, Fredericia HK

Kristoffer bor i Silkeborg hvor han læser til lærer og har en kæreste der bor i Esbjerg og derfor passer logistikken godt med GGIF.