WOW Park er kåret som årets actionoplevelse

Jacob og Aage Hindhede - PR-Foto

WOW PARK var nomineret til “Årets actionoplevelse” af “Børn i Byen”, som er DK’s største guide for børnefamilier (0-12 år).

Vinderen af Børn i Byen Prisen 2020 i kategorien ”Årets actionoplevelse” blev kåret i går til 10 års Jubilæums Prisshow på Axelborg i København. Vinderen blev WOW PARK. Ejerne af de to parker, Jacob og Aage Hindhede deltog i prisuddelingen. Læs mere om prisen og vinderne her: https://bornibyen.dk/koebenhavn/articles/her-er-vinderne-af-boern-i-byen-prisen-2020

 Jacob Hindhede, CEO og medstifter i WOW PARK, er selvfølgelig både stolt og glad for prisen. ”Det er en fantastisk afslutning på sæsonen, at vi nu har modtaget denne pris. Vi vil gerne sige tak, både til Børn i Byen, til alle, der stemte på os og ikke mindst til vores seje medarbejdere, som virkelig har fortjent denne pris”.

Måske er der mere på vej.
Noget af det, Jacob Hindhede nu ser frem til med spænding er nemlig, at WOW PARK er i finalen om endnu en pris. Det er Oplevelsesprisen 2020 i kategorien ”Bedste familieoplevelse”. Ud af 55 nomineringer er vi udvalgt blandt kun 7 finalister. Det er DuGlemmerDetAldrig.dk, som står bag prisen. ”Vi er topstolte over nomineringen, og vi vil selvfølgelig gerne gå hele vejen og vinde”, slutter Jacob Hindhede i en pressemeddelelse.

 Han må vente i spænding lidt endnu, da der stadig afgives stemmer.  Der går nogle få uger inden vinderen offenttliggøres. Her kan man læse mere om Oplevelsesprisen og stemme på sin favorit: https://truestory.dk/oplevelsesprisen

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.