I denne weekend er der Sparekassecup for Ungdom (9-18 år)

Foto: René Lind Gammelmark

Den 31. oktober starter Sparekasse Cup for ungdom (9-18 år).

Det er næsten 40 år stævnet har været afviklet, de seneste år har deltager antallet været lidt under 200 spillere, men i forbindelse med Corona nedlukning og situationen med Corona tror Erik Thøgersen fra Grindsted Badmintonklub at mange har gået og savnet at komme ud og deltage i stævner, det betyder da også at der er 330 deltagere tilmeldt dette års Sparekasse Cup for ungdom. 

Det store antal tilmeldte har udfordret Grindsted Badmintonklub på halkapaciteten, men Erik Thøgersen fortæller at den udfordring er blevet løst og at stævnet vil blive afviklet i hele syv haller  i Billund Kommune om lørdagen.

Deltagerne til stævnet kommer fra hele Danmark og til dette stævne vil der igen være begrænsninger i forhold til publikum pga. Corona.

Søndag den 1. november bliver semifinaler og finaler afviklet i MAGION’s HAL 3, det er fra D-rækken og op til og med mesterrækkespillerne, der er de næstebedste spillere fra 9 til 18 år fortæller Erik Thøgersen til Netavisen Grindsted.

Erik Thøgersen fra Grindsted Badmintonklub opfordrer til at det kun er folk med tilknytning til de aktive spillere der kommer og ser kampene. (Max. 1 forælder pr. spiller).