Malerfirmaet Nykjær-Andersen flytter ind på Østerbrogade 1 i Grindsted

Foto: René Lind Gammelmark

Malermester René Nykjær-Andersen er en foretagsom mand. I juli måned købte han Majbritts Malerfirma i Tarm med 7 medarbejdere.  Den 2. november åbner han nyt kontor og lager med tilhørende butik i de lokaler på Østerbrogade 1 hvor BK Autodele tidligere havde til huse.

Han og medarbejderne er allerede i fuld gang med at gøre klar til at kunne rykke ind i lokalerne, for som René Nykjær-Andersen fortæller til Netavisen Grindsted, så bliver det dejligt at kunne få det hele samlet et sted. I dag har han kontor et sted, og lager et par andre steder i Grindsted. 

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

I de nye lokaler han har lejet af Ove Jørgensen er der god plads til at have lager til materialer samt til de udlejnings lifte og trailere han har. Han vil også lave et showroom/butikslokale der hvor der tidligere var butik og udstilling. Der vil være åbent mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 8 til 12, samt efter aftale. Tiden vil så vise om det bliver nødvendigt at ændre på åbningstiderne.

Salg af maling er ikke nyt, men hidtil har det været på den måde at folk bestilte malingen hos René, der så kom ud og leverede det  hos kunderne. Nu bliver det mere synlingt at alle kan komme ind og købe maling i en flot lys butik, hvor der også er mulighed for at få råd og vejledning.

Der er 20 mand ansat i malerfirmaet i Grindsted og Tarm.

René Nykjær-Andersen fortæller at de ikke når at blive helt klar med butikslokalet til den 2. november, men de vil løbende fortsætte med istandsættelsen.