I dag starter træn for livet med GGIF udendørs gymnastik

Foto: René Lind Gammelmark

Ellen Egsgaard fra GGIF Gymnastik plejer hver onsdag at være en tur i MAGION, hvor arrangementet Træn for livet bliver afviklet.

Der er normalt 34 deltagere til gymnastikken i MAGION, men på grund af de strammede Corona restriktioner 

Onsdag kl. 9.30 begynder det første hold med 9 personer der sammen med Ellen Egsgaard fra GGIF Gymnastik laver gymnastik i skoven ved tronsøen.  Efter en halv time skal holdet med de 9 personer videre til de forskellige fitness opgaver der er rundt om Tronsøen. Det tager også ca. en halv time.

De næste to hold starter henholdsvis kl. 10 og 10.30 og det foregår med en halv times gymnastik, efterfulgt af en halv time med de forskellige fitness opgaver rundt om Tronsøen.

Ellen Egsgaard fortæller til Netavisen Grindsted at man jo bare skal tage tøj på efter vejret, for uanset om det regner eller ej, så bliver det gennemført.  Det er bare at tage nogle gummistøvler og noget regntøj på, så skal det nok gå mener hun. Man kan jo sagtens lave gymnastik uden at ligge ned tilføjer Ellen Egsgaard med et smil.

Ellen Egsgaard har skrevet til alle dem der var tilmeldt Træn for livet – idræt om dagen om onsdagen i MAGION med det nye tiltag, det første hold var fyldt op allerede inden der var gået en halv time.  Nu er de to første hold fyldt op, men det sidste hold er endnu ikke fyldt op, så man kan godt nå det endnu.

Det kommer til at foregå hver Onsdag ved Tronsøen i Grindsted.