Årets spillere, fightere og holdleder – GGIF Fodbold

Foto: René Lind Gammelmark

Af Christian Thorne

 

SERIE 2, ÅRETS SPILLER: Oliver Jakobsen

Oliver er en ganske særlig ung mand på Grindsteds førstehold. Garant for en altid stålsat indsats med et markant højt bund-niveau, og “Gattuso” er usædvanlig stærk i duellerne – ingen kan huske, om han nogensinde har tabt en nærkamp. Hverken til træning eller i kamp. Tillige har han lagt offensive dyder til sit spil, så han er en vigtig brik både defensivt og offensivt. Hvad enten han spiller på den centrale midtbane eller på en af de to sider i forsvaret, så løser han sin opgave koncentreret og med en forbilledlig indsats, der skaber respekt hos både med- og modspillere. I omklædningsrummet er Oliver altid med til at skabe den gode stemning. En vellidt fodboldkammerat, der kan med alle. Et stort aktiv både på og udenfor fodboldbanen – værdsat for alle sine positive egenskaber.
 
SERIE 2, ÅRETS FIGHTER: Jesper Dahl Schmidt
Jesper var kun 17 år, da han 12. september 2017 fik debut på Grindsteds bedste mandskab i en udekamp i Skjern. I det efterfølgende forår blev han som blot 1. års U19-spiller fast inventar på førsteholdet, og siden har han arbejdet sig op fra gode præstationer på højre back til at være en giftig og pågående kant og angriber, der altid yder sit bedste for at holdet præsterer. Når lungerne hænger ud af halsen, så fighter Jesper videre og er en konstant trussel i vores offensiv. Selvom Jesper blot er 20 år, så indtager han ofte en rolle som en af de sikre og bærende kræfter på holdet. En særdeles energifyldt ung knægt, der spreder liv og glade dage.
 
SERIE 2, ÅRETS HOLDLEDER: Jesper Øhlenschlæger
Sjældent højt engagement finder man hos førsteholdets holdleder, der utrætteligt sørger for 1000 ting både før og efter kamp. Spillesæt og træningstøj bliver lagt frem og hængt op til hver enkelt spiller, drikkedunke med nummerering er fyldte – og genfyldte, kaffen er brygget, frugt indkøbt og skåret ud, lægetasken klar med alverdens ting, druesukker og tyggegummi i æsker, strømpetape handlet for egen regning, tøj vasket, gulv fejet, skrald båret ud, opvaskeren tændt….alt muligt, hele tiden, hver gang…. og samtidig er Jesper altid klar på en god snak med spillerne og reflekterende overvejelser deles gerne med trænerne. Og så er Jesper bare en helt igennem rar mand, der i nærmest overdreven grad har fokus på sin klub og opgaven. En værdifuld klubmand, der alt for sjældent får den anerkendelse, han fortjener.
 
SERIE 4, ÅRETS FIGHTER: Frederik Hedegaard Pedersen
Der har været mange om buddet som årets fighter på GGIF serie 4. Valget er faldet på en spiller som træningsmæssig har været der langt de fleste gange, og altid giver sig selv 100%, selvom han af og til ser ustyrlig træt ud. Man kommer langt med en indstilling som Frederik har! Så trænerteamet blev noget overrasket, da der kom afbud til kamp pga. en kæreste-weekend (nærmest utilgiveligt)…. men stadig meget fortjent at small small, Mini, Mini p, Frederik Hedegaard Pedersen bliver årets fighter for serie 4.
 
SERIE 6, ÅRETS FIGHTER: Frederik Madsen
Når snakken går i omklædningsrummet efter 2×45 benhårde minutter, er det altid ham der siger “nu må i sku lige se at få kampen på søndag presset ind i kalenderen gutter!” En mand, som jeg er i tvivl om nogensinde har været til en seniortræning, men kan løbe op og ned af banen som en væddeløbshund og tackle som en rottweiler. En mand der over sæsonen har tilkæmpet sig anførerbindet fra sin højre hånd og makker i forsvaret Jacob Østergaard. En mand som altid kæmper for klubben, om vi er på vej ud i et 7-0 nederlag, eller er komfortabelt foran.
En mand som har spillet samtlige minutter i sæsonen (på nær de får gange hvor der er blevet råbt, “jeg har sku lige brug for 5 minutter”) Fortjent årets fighter på serie 6, Frederik Madsen.