LEGO er kåret som årets læreplads på Skive College

Fra venstre: Kurt Lindholm fra Skive College, Leder af Apprentice Akademi Claus Morten Larsen, lærling Magnus Berg Jacobsen og bag ham en af lærlingenes mentorer, Rasmus Tormod. Bagerst helt til højre er den anden lærling Lasse Leechner Nielsen og helt til højre Henrik Blicher, der også er mentor for lærlingene. - Foto: Billund Online

I dag fik LEGO Koncernen en stor hæder, da virksomhedens Apprentice Academy blev kåret som Årets Læreplads 2020 på Skive College skriver Billund Online.

Prisen er speciel, fordi det er lærlingene selv, der indstiller deres læreplads til at modtage prisen. 

Indstillingerne kom i år fra Lasse Lechner Nielsen, der er i lære som EUX Værktøjsmager på femte og sidste år og Magnus Berg Jacobsen, der i år blev udlært som værktøjsmager og nu er i gang som Værktøjstekniker.

De kalder i deres indstilling LEGO Koncernen som en “fantastisk virksomhed som skiller sig ud fra andre virksomheer emd alle de mange forskellige muligheder”

Der ud over skriver de: “Apprentice Academy (der under Mould Factory, Engineering & Quality) er en afdeling helt for sig selv. Vi får næsten fra start mulighed for at levere til produktionen, mange af opgaverne er emner/fixturer, som vi selv skal tegne og konstruere, som ellers bestilles internet eller eksternt. Vi får en individuel plan, altid med henblik på vores spidskompetencer. Vores leder og trænere gør alt for, at vi lærlinge har det godt, og at vi bliver de dygtigste værktøjsmagere som overhovedet mulig. Og det kan mærkes”

Prisen som årets Læreplads blev i dag overrakt ved LEGO House i Billund skriver Billund Online