Mona og Ronnie træk folk til Spil Dansk Aften i Vestermarkskirken

Ronnie Flyvbjerg Olesen til venstre og Mona Britt Nykjær til højre - Foto: René Lind Gammelmark

Normalt plejer der at være godt fyldt når Vestermarkskirken i Grindsted holder Spil Dansk aften, men i disse Corona tider er der forskellige restriktioner.   Til aftenens Spil Dansk aften med Mona Brit Nykjær og Ronnie Olesen var der knapt 70 personer i salen. På vej ind i salen var det alle med visir eller mundbind, og når de så sad på deres pladser i kirkesalen måtte de taget det af, lige indtil de skulle ud igen. Charley Stephansen bød velkommen og fortalte at på grund af Corona, så var der ud over masker/visir kravet også noget andet der var ændet. Der var nemlig ikke nogen pause, for der var ingen grund til at folk skulle gå frem og tilbage, det var bedre de blev siddende indtil arrangementet var slut. Selvfølgelig måtte man gå på toilet (med mundbind).

Ronnie Olesen har tidligere spillet til Spil Dansk Aften i Vestermarkskirken flere gange men det var første gang Mona Brit Nykjær var med. Hun er både sanger og skuespiller og optrådt i adskillige revyer rundt om i landet. Hun har også sunget i teaterstykket Cyrano de Bargerac. 

Ronnie Olesen har spillet musik næsten hele sit liv, og har arbejdet som både pianist i showband, kapelmester og arrangør. Er idag kapelmester i Mariehaven samt for Birthe Kjær, samt festmusik ved forskellige typer af arrangementer.

Der var plads til 100 personer, idet der jo også skulle kunne synges med, hvorfor der var to tomme stole imellem koncertdeltagerne der ikke var sammen.

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Charley Stephansen bød velkommen – Foto: René Lind Gammelmark

Ronnie Flyvbjerg Olesen til venstre og Mona Britt Nykjær til højre – Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Mona Britt Nykjær og Ronnie Flyvbjerg Olesen – Foto: René Lind Gammelmark

Mona Britt Nykjær – Foto: René Lind Gammelmark

Ronnie Flyvbjerg Olesen – Foto: René Lind Gammelmark