Politiaktion ved solcenter i Grindsted fredag eftermiddag

Foto: René Lind Gammelmark

Fredag eftermiddag var der masser af Politi i Grindsted. Ifølge vagtchef Jørn Lindhardt fra Sydøstjyllands Politi skyldes det, at de ville have fat i en kvinde, missionen blev fuldført og kvinden er nu anholdt.

Politibetjente i kampuniform med skudsikre veste og maskinpistoler gik sammen med hundepatruljer og andre betjente rundt i området ved Den Jyske Sparekasse og et solcenter på Vesterbrogade. Døren ind til solcentret blev på et tidspunkt bevogtet af politiet.

Den anholdte blev uden dramatik ført væk, hvorefter alt politi igen forlod byen.

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark