Gårdbrand på Herningvej udenfor Sdr.Omme

Foto: René Lind Gammelmark

Lidt over midnat natten til søndag blev brandmændenene fra TrekantBrand Station Grindsted kaldt til Herningvej ved Sdr.Omme.

Her var der ild i et stuehus på en gård. Der blev kaldt assistance fra Billund der kom med en tankvogn, Falck i Brande med en tankvogn og senere blev brandmændene fra Brand & Redning MidtVest i Sdr.Felding kaldt til assistance.    Søndag morgen ved 6-tiden er brandmændene stadig i gang på brandstedet og fik hjælp af en lastbil med kran, der fjernede stålpladerne så slukningsarbejdet kunne færdiggøres.

Man regner med at ilden er opstået i et vaskerum hvor det stod en vaskemaskine og en tørretumbler.

Slukningsarbejdet blev vanskeliggjort af tagkonstruktionen, hvor der var lagt ståltagplader ovenpå det eksisterende tag. Det brændte i selve tagkonstruktionen, og brandmændene havde svært ved at slukke ilden fortæller indsatsleder Jimmy Nielsen fra TrekantBrand til Netavisen Grindsted. Stuehuset udbrændte.

Foto: René Lind Gammelmark

Brandmændene havde arbejdet hele natten og skulle have lidt morgen mad – Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark