Lørdag den 7. november blev Bruno Jochumsens seneste julesang “Det bedste ved jul” testet på Dansktoppen

Tommy Thiel Rasmussen og Morten Husted blev i dag testet på Dansktoppen med Bruno Jochumsens seneste julesang ” Det bedste ved Jul”, og har dermed chancen for at komme ind på listen næste lørdag. Det afgøres alene af lytternes sms stemmer.

Indtil søndag d. 8. nov. kl. 18.00, kan du stemme på sangen med en sms til 1212, i teksten skal der stå: dktop 12

Julen nærmer sig, og det kunne i dag høres på DRs Dansktoppen, hvor årets 3 første julesange blev testet til en plads på listen. Og en af sangene er skrevet af Bruno Jochumsen, der bor på Dalsøvej i Grindsted, og findes på udgivelsen “Brunos Bedste Julesange”, som også indeholder de 3 øvrige julesange som komponisten tidligere år, har haft held til at på med listen.

Igen er sangen arrangeret af Ronnie Flyvbjerg Olesen fra Filskov, og instrumenterne spilles af Ronnie og hans musikalske venner fra Mariehaven i Ansager.
Solister på sangen er også to af Ronnies kollegaer fra Neighbours and Friends, nemlig Tommy Thiel Rasmussen, og Morten Husted. Sidstnævnte dukker op som selveste julemanden på sangen.  

Lyt til sangen og se musikvideoen på YouTube  https://youtu.be/e_T4-W-5RDU. Illustrationerne der danner baggrund for musikvideoen er lavet af Hans Kristian Pedersen, CreaZone i Hejnsvig og videoen er sammensat af Martin Serup fra Serup Music.

Konkurrence
Hvis DU kan lide sangen og synes, at en JULEBUKET fra BLUME i Grindsted, er “ Det bedste ved Jul” kan du deltage i lille konkurrence på Facebook, og blive den heldige vinder af en sådan, og endda få buketten leveret til døren sammen med CDen Brunos Bedste Julesange.
Du finder konkurrencen på facebooksiden “Brunos Bedste Julesange”

Sådan lytter du til Dansktoppen
Følg denne vejledning https://www.brunosbedstejulesange.dk/443749961