Nyt julekoncept på Hotel LEGOLAND i Billund fra den 20. november og fire weekender frem

Normalt er der fuld tryk på Hotel LEGOLAND i disse dage med store konferencer og julefrokoster for store og små virksomheder, men på grund af de mange coronarestriktioner er det meste dog aflyst, og det får LEGOLAND til at lave et helt nyt julekoncept for børnefamilier på Hotel LEGOLAND.

Det normalt ikke børn, man møder flest af på Hotel LEGOLAND, når LEGOLAND er lukket for sæsonen, men sådan bliver det ikke i år. LEGOLAND satser nemlig på et helt nyt julekoncept for børnefamilier på Hotel LEGOLAND fra den 20. november og fire weekender frem.

– Det har på alle måder været et anderledes år i LEGOLAND, og det giver netop mulighed for at gøre tingene på en anden måde, end vi plejer. Nu prøver vi at lave et helt nyt julekoncept for børnefamilierne på Hotel LEGOLAND med spændende juleaktiviteter på hotellet, og der vil også være mulighed for at få en tur i Juletoget og andre udvalgte aktiviteter i LEGOLAND, siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND i en pressemeddelelse.

På Hotel LEGOLAND vil man for eksempel kunne lave sit eget LEGO julepynt, der vil være bolcheværksted og biograf, og så kan man også møde julemanden. Det er også muligt at tjekke ind på værelset allerede fra kl. 11.00, så der er god tid til at prøve de mange aktiviteter.

– Det kommer til at emme af julestemning på Hotel LEGOLAND, og børnene kan også komme ind i julemandens værksted og få en lille julegave, inden de tager hjem igen. Det bliver naturligvis med god afstand. Det har vi øvet os på igennem hele sæsonen i LEGOLAND, så vi er efterhånden i træning med at give fantastiske oplevelser til vores gæster på afstand, siger Christian Woller.

Fuld fokus på sikkerhed og mange coronatiltag
Som altid er der fuld fokus på sikkerheden for gæsterne, når de besøger LEGOLAND. Der er masser af spritdispensere, der er skruet op for rengøringen, og så er der god plads og mulighed for at holde afstand til de øvrige familier.

– Det er altafgørende i disse tider, at det er trygt og sikkert at besøge os, og vi har skruet helt op for sikkerheden, så det først og fremmest er muligt at holde god afstand til de øvrige familier, og så overholder vi naturligvis alle krav fra myndighederne, siger Christian Woller.

Der vil for eksempel kun være plads til to familier i hvert rum, når der skal laves bolcher, ligesom alt bliver afsprittet, inden der kommer nye gæster til.

Det nye juleophold på Hotel LEGOLAND kan bookes fra i dag på www.legoland.dk