GGIF og 3PL stopper samarbejdet før tid

Foto: René Lind Gammelmark
Efter godt et års samarbejde er er 3P Logistics ved Paw Kristensen og GGIF Fodbold enige om at opsige samarbejdet.
 
GGIF er 3P Logistics og Paw Kristensen en stor tak skyldig for økonomisk støtte, men også for det store personlige engagement Paw personligt har puttet i samarbejdet med GGIF, og som i høj grad har bidraget til den store forvandling af Stadion, der nu er i gang, men også til den sportslige udvikling som har medført oprykning til serie 1.
 
3PL og 3PLFRIGO vil i kraft af deres flotte sponsorbidrag fortsat være meget synlige på bander og spillerbokse til udgangen af 2022, men selve samarbejdet er stoppet med øjebliklig virkning, da parterne har forskelligt syn på, hvordan de ambitiøse mål om GGIF i Danmarksserien skal nås.
 
Vi vil som klub fortsat være ambitiøse og have Danmarksserien som sigtekorn, men målet skal nås gennem udvikling af egne spillere og tilgang af spillere, der af egen kraft har lyst til at være en del af GGIF Fodbold gerne både som spillere og i en trænerrolle i ungdom eller børneafdeling.
 
Vi har i efteråret – i coronatid – kørt igennem med to U19 hold, noget som ikke er mange klubber forundt og andetholdet endte i toppen af serie 4, mens tredjeholdet rykkede fra serie 6 til serie 5, og førsteholdet til serie 1. Der er altså stort potentiale at arbejde med i de kommende år, og det vil vi gøre med de værdier der kendetegner GGIF som en klub med fokus på helheden fra yngste purk eller purkinde på 5 år til ældste old boys.
 
Spørgsmål kan rettes til Seniorformand Henrik Kristensen på telefon 52342778 skriver han i en pressemeddelelse.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.