Speedwaynyt: Nikolaj Busk Jakobsen forsætter hos GSK Liga

Nikolaj Busk Jakobsen - Foto: René Lind Gammelmark

GSK og Nikolaj Busk Jakobsen forlænger kontrakten med hinanden til 2021 sæsonen.

Nikolaj kom til Grindsted i 2018, og vi er utrolig stolte og glade for at have Nikolaj med til næste sæson.

Nikolaj har været en af de bærende kræfter for Grindsted de sidste par sæsoner, og han bliver også en af de vigtigste brikker til næste sæson.

Nikolaj udtaler: -Det lå ligesom i kortene at jeg ville fortsætte i Grindsted. Jeg synes Grindsted havde fået bygget et stabilt hold op til 2020, som desværre aldrig kom på banen. Med et hold næste år der er meget lig det der skulle have været i år synes jeg det beviser vi skal mere end bare at være med. Jeg er fortrøstningsfuld og tror på at 2021 bliver året for os og Grindsted.

Der er ingen tvivl om at Nikolaj har et stort potentiale, hvilket vi har set mange gange før på Grindsted banen, dog har skader plaget Nikolaj men han er fuld klar til og vende tilbage til 2021 sæsonen.

-Jeg har ikke rigtig kørt i år og med skaden jeg pådrog mig sidste år, ser jeg tiden an. Jeg tror det har gjort mig godt at holde fri og komme skaden kvit og jeg har aldrig savnet speedway mere end jeg gør nu, så jeg er sikker på jeg at det giver de sidste 10 procent. Jeg glæder mig til at komme på banen og nyde det igen! udtaler Nikolaj i en pressemeddelelse.