FLOH bliver PostNord pakkeshop fra torsdag den 19. november

Foto: René Lind Gammelmark

PostNord åbner i denne uge et nyt udleveringssted i loppesupermarkedet FLOH på Nørre Torv 7 i Grindsted. Her kan man nu nemt og hurtigt hente sine jule og Black Friday pakker fra den stigende nethandel.

 Der bliver bestilt rigtig mange pakker op til jul og Black Friday, og det er vigtigt at vi er så tæt på kunderne som overhovedet muligt, når de skal hente pakker. Jeg er derfor rigtig glad for, at vi nu kan tilbyde borgerne i Grindsted endnu et sted, hvorfra de nemt og hurtigt kan hente deres pakker. Med det nye udleveringssted rykker vi endnu tættere på vores kunder, og jeg håber, at det vil gøre jule og Black Friday shoppingen lidt lettere for de mange pakkemodtagere, siger Anja Trøjborg, distriktschef i PostNord i en pressemeddelelse.

 I den nye Collect Shop kan kunderne hente pakker samt sende pakker og breve, som de har frankeret hjemmefra. Udleveringstedet i FLOH har åbent i hele butikkens åbningstid, som er mandag til fredag fra kl. 10.00 til 17.30 og lørdag-søndag fra kl. 10.00 til 15.00.

PostNord tilbyder Danmarks største netværk af udleveringssteder med over 2.500 stk. fordelt over hele landet.

Niels Klit Hansen og hans medarbejdere har i forvejen pakkeshop for GLS, DAO og BRING, og med den nye pakkeshop fra PostNord er de fire største pakketransportører nu koncentreret i FLOH.