WOW Park sætter besøgsrekord på trods af Corona

Jacob og Aage Hindhede - Pressefoto

Trods udfordrende sæson og udskudte åbninger: WOW PARK sætter besøgsrekord i højsæsonen

Gæsterne er strømmet til WOW PARK i højsæsonen, hvor begge parker i år kan melde om besøgsrekorder. Det er blandt andet den stigende efterspørgsel på naturbårne ferieoplevelser i lyset af corona, der driver den imponerende fremgang, lyder vurderingen.

Hos WOW PARK i Billund og Skjern har man netop lukket portene til en anderledes sæson, som på trods af udskudte åbninger og en lang række restriktioner endte med at byde på rekordmange gæster i de to jyske parkers travleste måneder.

– Hvis vi skal lægge den vestjyske ydmyghed lidt til side, vil vi tillade os at sige, at vores nye park i Billund har fået en flot start trods en udfordrende sæson. Vi er utroligt glade for den varme velkomst fra de mange gæster, som har fundet deres indre legebørn frem i trætoppene gennem de seneste måneder, forklarer medstifter og adm. direktør i WOW PARK Jacob Hindhede.

Det er særligt de danske turister, som i år har lagt vejen forbi de to parker i Billund og Skjern, som samlet set har budt velkommen til omkring 100.000 gæster.

Vi har desuden budt velkommen til en masse glade gæster i vores park i Skjern, hvor besøgstallene er steget betragteligt i højsæsonen sammenlignet med samme periode sidste år. Det skyldes særligt en stigning i antallet af danske turister, men også de tyske gæster været godt repræsenterede i løbet af sommeren, mens vi har måttet se langt efter de øvrige internationale gæster, forklarer Jacob Hindhede i en pressemeddelelse.

Eksplosiv interesse for oplevelser i naturen
Danske såvel som udenlandske turister har de seneste år i stigende grad efterspurgt bæredygtige og naturbårne ferieoplevelser, og coronapandemien har kun skubbet yderligere til denne udvikling, der fremhæves som en af årsagerne til den imponerende fremgang.

Der er ingen tvivl om, at vi med vores koncept har ramt ned i en generel efterspørgsel, som kun er vokset siden åbningen i 2013. Vi har for alvor fået tryktestet vores koncept denne sommer, hvor turisterne i stigende grad har rettet blikket mod de trygge ferieoplevelser i naturen med god plads til leg og bevægelse. Det er en tendens, vi forventer at se meget mere til de kommende år, siger Jacob Hindhede og tilføjer, at WOW PARK nu retter blikket mod 2021:

Én udfordrende sæson afholder os ikke fra at se positivt på fremtiden, og vi er nu begyndt at kigge ind i 2021 og overveje, hvordan vi fortsat kan forbedre gæsteoplevelsen i vores parker. Vi oplever allerede stor opbakning fra vores trofaste gæster, der blandt andet fornyer deres sæsonkort online op mod jul, og vi håber, at danskerne også vil bakke op om landets attraktioner det kommende år.

Jacob Hindhede tilføjer afslutningsvis, at WOW PARK vil øge fokus på parken i Skjern det kommende år.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.