Lise Danielsen er ansat som leder af Sdr.Omme Børnehave fra 1. januar

Sdr. Omme Børnehave vil fra 1. januar 2021 få Lise Danielsen som ny dagtilbudsleder efter Bodil Holm Sparvath. Lise Danielsen har stor erfaring fra området, da hun kommer fra en lignende stilling som pædagogisk leder i Højgård Børnehus i Herning.

Den nye leder i Sdr. Omme Børnehave er nu endelig på plads. Det bliver nemlig 42-årige Lise Danielsen,som den 1. januar tiltræder som ny leder i Sdr. Omme Børnehave. Hun kommer fra en stilling som pædagogisk leder i den selvejende institution Højgård Børnehus i Herning.

Dermed får Sdr. Omme Børnehave en ny leder, som allerede har flere års ledererfaring fra en daginstitution, hvor det handler om at skabe de bedste udviklingsbetingelser gennem en velfungerende hverdag for både for børn, forældre og personale. Lise Danielsen ser frem til at skulle starte i den nye stilling og bringe sine ledelsesmæssige kompetencer og erfaringer i spil i en ny hverdag i Sdr. Omme Børnehave.

”Jeg glæder mig til i samarbejde med medarbejdere og forældrebestyrelsen at sikre kvalitetsudvikling af pædagogikken, fagligheden og trivslen for alle. I den nye stilling vil jeg bidrage til et godt lege- og læringsmiljø for børn og forældre og et positivt arbejdsmiljø for medarbejdere.”

Leg, kreativitet og læring er stadig i fokus

Lise Danielsen vil komme til at fortsætte arbejdet med den styrkede pædagogiske læreplan, hvor den legende tilgang er i fokus. Et arbejde hun i forvejen kender til, da hun har stået i spidsen for implementeringen af læreplanen i sin nuværende stilling. Områdechef for dagtilbud, Lisbeth Østergaard ser da også frem til, at Sdr. Omme Børnehave får en leder, som kan videreføre det allerede gode arbejde med en legende tilgang til børns udvikling:

”I Sdr. Omme Børnehave arbejdes der målrettet med børns trivsel, læring, udvikling og dannelse gennem legen, og jeg glæder mig til, at vi med Lise igen har fået en leder, som kan sætte en tydelig retning for det videre arbejde med kerneopgaven i Sdr. Omme Børnehave. Jeg er helt sikker på, at vi med Lise får en leder, som vil sætte en positiv og tydelig ramme for hverdagen for både for børn, forældre og medarbejdere i børnehaven.”

Lise Danielsen overtager stillingen som daglig leder efter Bodil Holm Sparvath, som har været Leder af Sdr. Omme Børnehave siden 2011

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.