Sherif Haps har haft 10 millioner visninger på YouTube

Foto: René Lind Gammelmark

Erik Serup Hansen, også kaldet Sherif Haps har nu haft 10 millioner visninger på YouTube.

For omkring 20 år siden startede Erik med at tage ud og optræde med sin dukker der kaldes Guffe. I februar 2019 startede han op med videoer som man kan se på YouTube. Efter 14 måneder var videoerne blevet afspillet 5.222.132 gange.

Erik blev opfordret til at uploade nogle af sangene på YouTube når han var rundt for at optræde.  Og det har være en stor succes. Selve YouTube kanalen blev oprettet i 2008, men det var først i februar 2019 han begyndte at lægge børnesange på.

I går nåede han så 10 millioner visninger, hvilket må siges at være helt vildt.

I sommeren 2020 havde YouTube blokeret adgangen til de danske sange, hvilket gjorde at der i to måneder ikke kunne ses og høres videoer og sange med Sherif Haps. Der blev dog i oktober underkrevet en ny fælles nordisk aftale om musik på YouTube, hvilket betød at der igen kunne høres danske sange og ses danske videoer.

Status den 6. oktober var at der var 9.069.781 visninger på YouTube, og nu er tallet altså rundet 10 millioner.