Nu kan man blive medlem af Grindsted Den Grønne Hovedstad

GDGH tager det næste skridt mod mere fællesskab
En relanceret hjemmeside giver nu foreningen ‘Grindsted – Den Grønne Hovedstad’ mulighed for at alle interesserede kan blive medlemmer i foreningen, ligesom der også åbnes for at sponsorer kan træde ind i arbejdet på visionen.

“Med vores nye design på hjemmesiden opleves den enklere, mere levende. Ikke mindst så giver den os mulighed for, at interesserede kan blive medlem af foreningen. Forhåbentligt kan hjemmesiden også være med til at styrke foreningens synlighed i lokalsamfundet og motivere flere borgere i Grindsted til at tage del i visionen”, udtaler foreningens projektleder, Anders Steffensen i en pressemeddelelse.

Vær med til at sætte dit præg på fremtidens Grindsted
Foreningen Grindsted – Den Grønne Hovedstad er en forening for alle. Uanset du er medlem af foreningen eller ej, er du velkommen til at deltage i arrangementer og følge med i foreningens arbejde, for der er brug for alt den hjælp vi kan få.

Når du dog har meldt dig ind på hjemmesiden og overført de 100 kr., som medlemskabet koster pr. år, får du en enestående mulighed for at sætte dit præg på foreningens arbejde og retning. Du kan nemlig deltage i særlige medlemsarrangementer, ligesom du kan deltage på generalforsamlinger og evt. stille op til bestyrelsen. Foreningen sørger også for at holde dig opdateret med nyhedsbreve, ligesom der arbejdes på at skabe flere tiltag for medlemmerne.

Men ikke mindst, så bliver du som medlem del af et fællesskab. Et fællesskab som sammen skaber lokale, bæredygtige tiltag. Frivillighed og fællesskab er i centrum, så det er vigtigt, at vi har det sjovt samtidigt med at vi arbejder på at gøre Grindsted til den grønne hovedstad.

Hvordan kan jeg hjælpe?
Alle er velkomne til at byde ind med spændende ideer, færdigheder eller tiltag. Der er intet der er for stort eller for småt til foreningen, så længe det relaterer sig til bæredygtighed, læring og fællesskab. Det er nemlig bl.a. gennem læring om bæredygtighed og et stærkt sammentømret lokalsamfund, at den grønne omstilling kan ske i Grindsted.

Sidder du med den gode idé, vil du byde ind med din arbejdskraft eller bare dele dine tanker? Du er altid velkommen til at skrive til visionen på info@dengronnehovedstad.dk eller ringe til Anders, der er projektleder på visionen. Hans kontaktoplysninger finder du på www.dengronnehovedstad.dk/kontakt, hvor du også direkte kan sende en besked.

Det er også muligt for privatpersoner, foreninger og virksomheder at bidrage til visionen med sponsorater gennem hjemmesiden. Da foreningen bygger på frivillighed, er sponsorater essentielle for, at Grindsted kan arbejde hen i mod at blive den grønne hovedstad. Er du eller din virksomhed interesseret i at vide mere? Kontakt os gerne og få en uforpligtende snak.