OMMELIFT holder julefrokost ud af boksen

Alle medarbejdere i OMMELIFT samlet i oktober 2019 til ’Lift 10.000’-arrangementet, hvor man markerede at man havde rundet 10.000 solgte lifte på verdensplan. - PR-Foto John Havn

Hos OMMELIFT har man stor tradition for at fejre og markere mærkedage, hvad enten det er 10.000 solgte lifte, jubilæum, sommerafslutning, pension eller andet. Det er dog ikke noget, som spiller særlig godt sammen med en pandemi, afstand, forsamlingsrestriktioner skriver de i en pressemeddelelse.

Derfor har man i år været nødt til at tænke ud af boksen for at fejre julen. Julefrokosten er simpelthen rykket hjem til medarbejderne selv.

Ditte Lorentsen, Supply Chain Manager OMMELIFT: ”Traditionelt har vi jo fejret julen med en større julefrokost på den lokale kro med partnere, mad og dans. Det er simpelthen ikke muligt i år. Derfor har vi i stedet valgt at flytte julefrokosten hjem til medarbejderne og på den måde glæde dem og deres familier. De kan selv vælge mellem 2 julemenuer fra Sønder Omme Kro, og kroen er også behjælpelig med udlevering af maden.”

På denne måde kan medarbejderne fejre julen sammen, hver for sig, i deres egne hjem. Virksomheden håber, at den derved kan bibeholde den holdånd og glæde, som julefrokosten skaber blandt kollegerne.

Axel Thøgersen, CEO OMMELIFT: ”Hos OMMELIFT er man aldrig gået af vejen for en festlig fejring af mærkedage og specielle begivenheder. Det lærte jeg hurtigt, da jeg startede i virksomheden for 2,5 år siden. Som da vi sidste år solgte vores lift nr. 10.000, og markerede det med fest for kolleger, kunder og samarbejdspartnere. Og når sommerferie hvert år markeres med frokost og samvær på tværs af hele virksomheden. Det er en del af OMMELIFTs DNA, og det er noget, som vi med glæde gør for og sammen med vores kolleger. Jeg tror, at det er med til at skabe en god holdånd på arbejdspladsen og forståelse på tværs af de mange forskellige jobfunktioner.”

Og noget kunne tyde på, at Axel Thøgersen har ret i det med holdånden, når man taler med lageransvarlig Carsten Pedersen:

”Noget af det, som gør OMMELIFT til en god arbejdsplads, er det uformelle miljø og samværet med mine kolleger. Jeg er glad for, at virksomheden også forsøger at skabe det i år, selvom tingene ikke er helt som de plejer.”

OMMELIFT holder julefrokost sammen, hver for sig, fredag d. 27. november, hvor virksomhedens traditionelle julefrokost skulle være afholdt.

OMMELIFT beskæftiger godt 100 medarbejdere på fabrikken og kontoret i Sønder Omme. Virksomheden er over 100 år gammel, og er den dag i dag stadig familieejet af familien Lorentsen. Virksomheden producerer og sælger trailer- og crawlerlifte til hele verden. Liftene bruges blandt andet til udvendig og indvendig vedligehold, håndværk og træbeskæring.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.