Julesangen “Det bedste ved Jul” snupper for anden uge i træk Dansktoppens 1. plads.

Vil du hjælpe Grindsted sangen, til at det skal blive “alle gode gange 3”, kan du lige nu stemme med en sms til 1212. Send beskeden: dktop 1   

 

Sangen er som bekendt skrevet af Bruno Jochumsen på Dalsøvej i Grindsted. Det er  Ronnie Flyvbjerg Olesen fra Filskov, der har arrangeret sangen og selv spiller en række instrumenter på dansktophittet. Bruno  har herud over hyret en håndfuld andre professionelle musikere til at medvirke på  “DET BEDSTE VED JUL” 

 

Signe Bach Rüttel “banker” banjoen

 

Siden Otto Brandenborg i 1969 skrev teksten til en amerikansk musicalmelodi og på dansk kaldte den Søren Banjomus, har banjoen  og julemusik klinget godt sammen i danskernes bevidsthed. Således er der naturligvis også banjospil på “DET BEDSTE VED JUL”. Og det er den dygtige sanger og banjospiller fra Fyn,  Signe Bach Rüttel, der frembringer de liflige toner. 

 

Det er bestemt ikke første gang, Signe har spillet med på en sang der er havnet på et hitliste, for udover selv at have udgivet  3 soloplader har banjospilleren medvirket på plader med kendte navne som  Arne WürglerErik Grip, Tobacco, Lars LilholtD-A-DPeter VesthPeter AbrahamsenNeighbours & Friends, Walther & Sine, Mathias Grip, Babulja, Lilly, Cordelia, Claus Toft m.fl. 

 

Og lige nu glæder Signe Bach Rüttel sig altså over at ligge nr. 1 på Dansktoppen, sammen med de  7 andre professionelle musikere, der medvirker på Brunos  nyeste julehit “DET BEDSTE VED JUL”.