Black Friday og Black Week gik godt i Grindsted

Foto: René Lind Gammelmark

Black Friday foregik ikke helt som det plejer i Grindsted,.

De fleste butikker havde nemlig spredt tilbuddene ud på hele ugen.

På billedet ovenover der er fra Black Friday 2019 er der samlet rigtig mange mennesker på torvet, for at vente på at en vinder af 10.000 kr. til powershopping blev udtrukket kl. 22.45.

I år foregik udtrækningen lørdag formiddag kl. 10 live via Oplev Grindsted på Facebook. 

Hos Kontorbutikken på Nørregade var der Black Week, noget butikken har kørt med i flere år. Om fredagen havde butikken tidligere haft mange forskellige tilbud selve Black Friday, men i år var disse tilbud spredt ud på hele ugen. Selve Black Friday kunne man hele dagen købe udstillingsmodellerne i butikken med 20% rabat, de tidligere år var det kun om aftenen dette tilbud gjaldt, men for at sprede handelen ud over hele dagen havde Johnny Hansen valgt denne løsning.

Det har været en rigtig god uge og selve Black Friday har også været god for vores butik fortæller han til Netavisen Grindsted. Der var travlhed det meste af dagen, men ved 22 tiden ebbede det ud.

Johnny Hansen – Foto: René Lind Gammelmark

 

Jonas Pedersen der har tøjbutikken Hr. P i Vestergade og er formand i Grindsted Handelsstandsforening fortæller til Netavisen Grindsted at han har været godt tilfreds. Det har været mere spredt ud i år end det har tidligere år, det er vi egentlig kun glade for at kunderne har fordelt det lidt.  Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag har der været meget at lave, men fredagen blev lidt mindre end tidligere. På den måde er det egentlig som forventet og som vi havde håbet på, så det er vi glade for fortalte Jonas Pedersen. Vi vil gerne takke kunderne for den store opbakning der har været.

Jonas Pedersen – Foto: René Lind Gammelmark