Fantastisk år for Gyttegård Golf Klub på trods af COVID-19

Årets GGKér: Karin Charlotte Østergaard sammen med bestyrelsesmedlem Erik Enggaard - Foto: Gyttegård Golf Klub

En glad formand for Gyttegård Golf Klub – Hans Bennetzen – kunne indlede årets generalforsamling med at konstatere, at vi har haft endnu et fantastisk år såvel sportsligt som økonomisk trods en svær start på året grundet COVID-19.

Året har budt på internationalt gennembrud for Rasmus og Nicolai Højgaard med flotte resultater på Europatouren. Rasmus har bl.a. præsteret to sejre og som følge heraf er Rasmus en af de mest omtalte golfspillere worldwide pt. .

For klubholdene bød 2020 på oprykning og tilbagevenden til Elitedivisionen for herrerne og oprykning for damerne til 2. division. Og målet på sigt er, at også dameholdet rykker op i elitedivisionen.

Trods en svær start på sæsonen med lukning af alle faciliteter grundet COVID-19, sikrede en rettidig indsat, at vi er kommet i mål med det bedste økonomiske resultat i mange mange år. Vi har tilgang af nye medlemmer og vækst i antallet af gæster der kommer og besøger vores bane og Billund Kommune.

Det flotte resultat og tilgangen af nye medlemmer betyder at der ikke sker regulering af kontingentet i 2021.

Forventningen til 2021 er at vi skal gøre det endnu bedre skriver klubben i en pressemeddelelse.

I år blev der uddelt to priser, Årets GGKér og Årets Junior.

Prisen som Årets Junior gik i år til Victor Eskildsen for de flotte resultater han har opnået i 2020. Kæmpe tillykke til Victor.

Prisen som Årets GGKér gik i år til Karin Charlotte Østergaard for sit store arbejde på børne/unge området. Kæmpe tillykke til Karin.