Julekoncert i Grindsted Kirke

Grindsted Kirke - Foto: René Lind Gammelmark

Grindsted Kirke byder velkommen til Julekoncert med GRUNDTONE TRIO fra Fyn. Med et alsidigt og varieret program vil sangerinden Kathrine K. Andersen og musikerne, trompetist Anders Wilkens og pianist Flemming Kenn Hansen markere julens komme i Grindsted Kirke. Coronarestriktioner har her i 2020 lagt en dæmper på næsten alt, hvad der hedder større koncerter og musikalske arrangementer, så koncerten afholdes i stedet for de traditionelle ”Ni Læsninger”, som ellers gennem over 40 år har været 2. adventssøndags særkende i musikalsk henseende.

Koncerten afholdes den 6. december 2020 kl. 19.00 i Grindsted Kirke under hensyntagen til myndighedernes coronakrav. Der vil ikke blive fællessang, og afstand på kirkebænkene skal overholdes.  Der er gratis adgang, men der lukkes for tilgang, når/hvis pladserne er ”fyldt op”. Kom derfor i god tid og husk mundbind  skriver Kirken i en pressemeddelelse.

Pr-Foto

 

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.