Julekoncert i Grindsted Kirke

Grindsted Kirke - Foto: René Lind Gammelmark

Grindsted Kirke byder velkommen til Julekoncert med GRUNDTONE TRIO fra Fyn. Med et alsidigt og varieret program vil sangerinden Kathrine K. Andersen og musikerne, trompetist Anders Wilkens og pianist Flemming Kenn Hansen markere julens komme i Grindsted Kirke. Coronarestriktioner har her i 2020 lagt en dæmper på næsten alt, hvad der hedder større koncerter og musikalske arrangementer, så koncerten afholdes i stedet for de traditionelle ”Ni Læsninger”, som ellers gennem over 40 år har været 2. adventssøndags særkende i musikalsk henseende.

Koncerten afholdes den 6. december 2020 kl. 19.00 i Grindsted Kirke under hensyntagen til myndighedernes coronakrav. Der vil ikke blive fællessang, og afstand på kirkebænkene skal overholdes.  Der er gratis adgang, men der lukkes for tilgang, når/hvis pladserne er ”fyldt op”. Kom derfor i god tid og husk mundbind  skriver Kirken i en pressemeddelelse.

Pr-Foto