Spis Sammen/Julefrokost – men hver for sig – gælder 65+

PR-Foto (Ældre Sagens Billedbank)

I en tid fyldt med covid 19-restriktioner og forsamlingsforbud har det ikke været muligt at afholde Søndagstræf på Lindegården eller Spis Sammen på sædvanlig vis med en fyldt Teatersal i Billund. Mange er ensomme, sårbare og har nærmest mere eller mindre frivilligt valgt at blive isoleret. Sådan lyder det fra Ældre Sagen i Billund, der er klar til at diske op med et plaster på såret.

– Vi har puljepenge fra Danmark Spiser Sammen, og der er lidt tilbage af sommerhjælpepakken, som er tiltænkt seniorer 65+.
Vi vil forsøge at nå ud til ældre seniorer på en lidt alternativ måde og arrangerer i samarbejde med Refborg en Spis Sammen/Julefrokost – men hver for sig – som gratis takeaway fredag, den 11. december. Vi er blevet enige om en menu – en juleplatte med bl.a. marinerede sild med karrysalat, pandestegt fiskefilet, æg med rejer, kalvesylte og ribbensteg med tilbehør og oste med bagte blommer. Man kan afhente sin reservation som takeaway på Refborg i tidsrummet kl. 12. – 13. fredag den 11. december.
Vi er så heldige at kunne tilbyde 100 kuverter efter princippet “først til mølle”. Der kan bestilles max. 4 kuverter pr. person. Men er der flere, man ses med, kan man evt. spise sammen i små sociale grupper.

Bestillinger kan kun ske pr. telefon mandag, den 7. december mellem kl. 10 og 13 til bestyrelsesmedlemmerne Kjær Lundø, tlf. 23 68 24 11, Frede Nørskov, tlf. 42 94 50 86 og Kirsten Brøndsted, tlf. 30 22 98 46 – læs mere på Ældre Sagens hjemmeside www.aeldresagen.dk/billund eller på Facebook Ældre Sagen Billund.
Vi håber denne dag i december at kunne bringe lidt lys og varme ind i stuerne i en mørk tid, mens vi venter på bedre tider, hvor vi igen kan mødes og feste uden at have frygten for smittespredning med i bagagen, siger Frede Nørskov, formand for Ældre Sagen i Billund.

Vi tænker også på vore ældre medborgere – beboere og brugere på Billund Plejecenter og på Frihavnen i Vorbasse – og vi har lavet en aftale om, at vi bringer blomster og lidt mundgodt til døren til fordeling i afdelingerne. Vi håber, der vil blive taget rigtig godt imod vores tilbud. Ingen skal være i tvivl om, at vi i Ældre Sagen står sammen også i de svære tider skriver de i en pressemeddelelse.