Til marts får SkoUniverset ny adresse i Grindsted og åbner en ny butik i Billund

Jesper Jensen - Foto: René Lind Gammelmark

Jesper Jensen der ejer SkoUniverset i Grindsted har til foråret har haft butik på Borgergade 16 i Grindsted i 9 år.

Butikken flytter til marts til Borgergade 12, hvor SportMaster tidligere havde til huse.

Jesper Jensen fortæller til Netavisen Grindsted at flytningen i Grindsted sker blandt andet for at få noget mere plads og en mere synlig beliggenhed i byen. Det kan godt være der ikke er mange meter fra den nuværende adresse og til den nye butik. Men der er stor forskel på hvor synlig lokalerne er og hvor stort et flow af mennesker der kommer forbi.

For de faste kunder betyder det ikke så meget hvor i byen vil har til huse, men de nye kunder vi gerne vil have ind vil vi gerne have vist noget mere, sådan at folk siger, har i det, så de er fri for at køre ud af byen for at handle. Det tror vi at en bedre synlighed vil kunne være med til, og få noget mere plads så vi også kan lave det så kunderne får lidt mere oplevelse ud af det, inspiration, det er lidt vores tanker omkring det, men også fordi vi har prøvet at udvide med andet end Skechers, der er vores grundsortiment og det skal det blive ved med at være. Vi har prøvet at få flere ting med for at gøre vores sortiment endnu større, og for at supplere Skechers. Det har vi gjort den sidste års tid,  prøvet at tage nogle nye brands mv. ind.

For kunderne vil der i den nye butik blive det samme grundsortiment som vi har i den gamle butik,  udvidet med flere ting, måske nogle andre Skechers sko, fra nogle varegrupper som vi har overladt lidt til de støre byer, f.eks. nogle lidt mere vovede styles, som vi har afprøvet lidt her i butikken, med et positivt resultat der viser at det er kunderne også klar til, og eventuelt få et par nye mærker ind også.

I Borgergade 16 er der omkring 250 kvadratmeter butiksareal, ud af ca. 350 kvadratmeter i alt, mens vi i de nye lokaler på Borgergade 12 får ca. 400 kvadratmeter butikslokale af de i alt ca. 600 kvadratmeter.

Billund
I Billund åbner vi en helt ny butik i det nye butikstorv som Kirkbi har bygget. Det er en anden historie, for der har jeg kigget med fra siden af, og synes det som Kirkbi har fået lavet der ude er vanvittig spændende og flot. Det er helt unikt, set med detailhandelsøjne. Kirkbi går ind og laver det sådan at der skal være oplevelser med, meget med børnene i fokus, da Billund jo er Børnenes Hovedstad.  Det skal ikke bare være snorlige butikker. Det tror jeg er det rigtige siger Jesper Jensen. Det er også det jeg ser rundt i de centre hvor vi som Skechers Store har butikker i. Der er det bare ikke så let, for der er jo nogle faste rammer der ikke bare sådan lige kan ændres. I Billund er der et fantastisk setup, og jeg har været i en konstruktiv dialog med dem undervejs og der har været et stort ønske fra Billund borgerne om en skobutik i byen, som man ikke har haft i en årrække. Det var et stort ønske fra borgerne som Kirkbi så har prøvet at få opfyldt.

Jesper Jensen tror rigtig meget på kommunen og området her, og tør at lægge lidt energi i det.  Det er ikke sikkert det er helt det samme sortiment der bliver i de  to butikker, for butikken i Billund vil jo få flere turister ind, hvilket kan betyde at sortimentet skal tilpasses. Det er lettere at tilpasse sortimentet i lokalejet butik frem for en central ejet kædebutik.