Arbejdet med stendiget ved Grindsted Apotek og Dr. Hansens have er i fuld gang

Foto: Privatfoto

Projekt stendige ved Grindsted Apotek/Dr. Hansens Have i gang.

Ved hjørnet over for Grindsted Kirke har man i den forgangne uge midt i det våde, grå vejr kunnet se en heftig aktivitet. Stendiget, som apoteker Lene Brandstrup har ønsket at forskønne byen med, har taget sin begyndelse.

Borger-Idé kassen i Billund Kommunen har velvilligt støttet projektet. Erling Lauridsen har fragtet de store sten fra Fromssejer Plantage til arbejdet, som Vestermark, Ribe står for.

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Når arbejdet er fuldført, kan man gå ind fra den nye indgang og videre ind i Dr. Hansens Have, som med denne fornyelse virkelig kommer til at fremstå som en helhed med kirken skriver Inger Riis Madsen til Netavisen Grindsted.